Ανάκληση για Lamborghini Huracan EVO και STO


H Lamborghini θα ανακαλέσει για διορθωτική επισκευή τις Huracán EVO και Huracán STO που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2-9 Μαΐου εφέτος λόγω ανθρώπινης παράλειψης που δημιούργησε πρόβλημα στο άνοιγμα των θυρών των οχημάτων.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 19/6/2022

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες… Οι περιχαρείς Αμερικανοί ιδιοκτήτες των Lamborghini Huracán EVO και Huracán STO παρέλαβαν το αυτοκίνητό τους και θέλησαν να το οδηγήσουν. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν εύκολο καθώς είτε η μία πόρτα είτε και οι δύο δεν άνοιγαν όσο και εάν προσπαθούσαν.

Έπειτα από σχετικά παράπονά τους στον Οργανισμό Εθνικής Ασφάλειας Κυκλοφορίας Αυτοκινητοδρόμων του Υπουργείου Μεταφορών των ΗΠΑ («NHTSA»), τα στελέχη αυτού ενημέρωσαν τη Lamborghini η οποία ανακάλεσε τα συγκεκριμένα οχήματα για επισκευή.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το πρόβλημα εντοπίστηκε σε 21 αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν το χρονικό διάστημα μεταξύ 2-9 Μαΐου 2022 και παραδόθηκαν στις ΗΠΑ. Ως αιτία αναφέρθηκε το ανθρώπινο λάθος.

Όπως διαπιστώθηκε έπειτα από έλεγχο, στις συγκεκριμένες Huracán EVO και Huracán STO δεν είχαν συναρμολογηθεί σωστά οι πόρτες με αποτέλεσμα να μην τεντώνεται πλήρως το συρματόσκοινο και να μην απασφαλίζει ο μηχανισμός όταν ο κάποιος τραβούσε την εξωτερική χειρολαβή και να μην ανοίγουν.

Η Lamborghini έχει ενημερώσει όλους τους ιδιοκτήτες αυτών των οχημάτων για να πάνε το αυτοκίνητό τους στον τοπικό αντιπρόσωπό της και να διορθωθεί το πρόβλημα.