Ανανέωση για το Citroen C3


Ίσως δε χρειαζόταν, χάρη στον μοναδικό σχεδιαστικό του χαρακτήρα αλλά η Citroen προχώρησε σε ανανέωση του C3 με αισθητικές και εξοπλιστικές προσθήκες.

  • 11/2/2020

ΤΟ Citroen C3 είναι το best-seller της γαλλικής φίρμας με περισσότερες από 750.000 μονάδες να κυκλοφορούν από το 2016 που λανσαρίστηκε η τρίτη γενιά του. Τώρα η Citroen προχώρησε σε ένα φρεσκάρισμα της εμφάνισής του με νέα μάσκα και LED φωτιστικά σώματα, αυξάνοντας ταυτόχρονα το επίπεδο εξατομίκευσης με 97 συνδυασμούς χρωμάτων αμαξώματος, οροφής, εσωτερικού και σχεδίων ζαντών στις 17 ίντσες μαζί με προστατευτικά θόλων. Παράλληλα τα διάσημα Airbumps απέκτησαν νέα σχεδίαση.

Το εσωτερικό προσφέρει μια νέα εμπειρία άνεσης με καινούργια καθίσματα της σειράς Advanced Comfort seats, που προσφέρουν καλύτερη στήριξη σώματος, υποβραχιόνιο για τον οδηγό, νέα υλικά που δημιουργούν μια αίσθηση ανώτερης ποιότητας και χώρους για μικρά και μεγάλα αντικείμενα μαζί με πορτμπαγκάζ στα 300 λίτρα.

Ακόμη προστίθενται 11 συστήματα ασφαλείας (Front Parking Assist, Active Safety Brake, Coffee Break Alert, Driver Attention Alert, Intelligent Beam Headlights, Κάμερα Οπισθοπορείας, Hill-Start Assist, Lane Departure Warning, Blind Spot Monitoring System, Ανάγνωση Οδικών Πινακίδων, και Έξυπνο Cruise Control, αλλά και υπηρεσίες διασύνδεσης με τα προγράμματα Connect Assist, Connect Nav and Connect Play.

Σε επίπεδο κινητήρων έχουμε τους 3-κύλινδρους PureTech 82 βενζίνης (PureTech 82 S&S 5-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο) και 110 (PureTech 110 S&S 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και με ΕΑΤ6 αυτόματο κιβώτιο) και σε diesel τον BlueHDi 100 (BlueHDi 100 S&S 5-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο).