Ανανέωση για το Mitsubishi Eclipse Cross


Η Mitsubishi Motors Corporation δημοσίευσε μία πρώτη φωτογραφία από το επανασχεδιασμένο Eclipse Cross, το οποίο θα διατίθεται πλέον και σε έκδοση Plug-in Hybrid.

  • KEIMENO: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ. ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 17/9/2020

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το αμάξωμα του ανανεωμένου Eclipse Cross θα έχει στοιχεία από αυτό του ηλεκτροκίνητου πρωτότυπου e-Evolution (φωτογραφίες κάτω) το οποίο παρουσίασε η Mitsubishi στην Έκθεση του Τόκιο το 2017. ‘Όπως μπορούμε να διακρίνουμε στην αρχική φωτογραφία που δημοσίευσε ως προοίμιο η ιαπωνική εταιρεία, το Eclipse Cross έχει αλλάξει σχεδιαστικά και έχει υιοθετήσει τα φωτιστικά σώματα και το στυλ του πρωτότυπου, τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος.

Όπως δήλωσε ο κ. Seiji Watanabe, Γενικός Διευθυντής Σχεδιασμού της Mitsubishi Motors Corporation,«η νέα σχεδίαση επηρεάστηκε από το e-Evolution. Δώσαμε έμφαση στη δυναμική και στη δύναμη που απορρέει από την παράδοσή μας στα SUV, ενώ ενισχύσαμε τις καθαρές και κομψές γραμμές ενός τέτοιου οχήματος με coupι αμάξωμα Το (επανασχεδιασμένο) Eclipse Cross είναι το πρώτο βήμα προς την επόμενη σχεδιαστική γενιά της Mitsubishi και είναι πολλά αυτά που θα ακολουθήσουν», κατέληξε.

Εκτός από την αισθητική διαφοροποίησή του, το Eclipse Cross θα διατίθεται και σε Plug-in Hybrid έκδοση, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένες από την εταιρεία αγορές. Αυτό, το κάνει το δεύτερο μοντέλο στην γκάμα της ιαπωνικής εταιρείας που θα διαθέτει PHEV εκδοχή, έπειτα από την αντίστοιχη του Outlander. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι πωλήσεις του επανασχεδιασμένου Eclipse Cross αναμένεται να ξεκινήσουν το πρώτο τρίμηνο της επόμενης χρονιάς.