Ανανέωση για το Mitsubishi Space Star


Η ιαπωνική εταιρία έδωσε στην δημοσιότητα μια teaser σκοτεινή εικόνα για το ανανεωμένο αυτοκίνητο πόλης.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 7/11/2019

Η Mitsubishi εδώ και καιρό έχει μείνει στάσιμη σε ότι αφορά στις μικρότερες κατηγορίες και έχοντας παρουσιάσει το L200 και το Eclipse Cross. Τώρα ετοιμάζεται να επανέλθει με ένα νέο ASΧ και πολύ νωρίτερα θα λανσάρει το ανανεωμένο Mirage, το οποίο στην Ευρώπη το γνωρίζουμε ως Space Star.

Η επίσημη παρουσίαση του Mirage (ας το λέμε έτσι) θα γίνει την μεθεπόμενη εβδομάδα στην Ταϊλάνδη (εκεί παράγεται), συγκεκριμένα στις 18 Νοεμβρίου. Λογικά η διαθεσιμότητα του ανανεωμένου μοντέλου για την ευρωπαϊκή αγορά θα έχει προγραμματισθεί προς τους πρώτους μήνες του 2020.

Από την σχετική εικόνα διακρίνεται η χαρακτηριστική μάσκα με τις χρωμιωμένες αγκύλες στα πλάγια που τρέχουν από τους προβολείς χαμηλά κάτω στον προφυλακτήρα. Όπως γίνεται αντιληπτό το μπροστινό μέρος εναρμονίζεται με το πιο πρόσφατο μοτίβο της εταιρίας όπως αυτό αποτυπώνεται στα L200 και Outlander.

Στο εσωτερικό θα υπάρχει κάποια αισθητή βελτίωση των υλικών και νέο σύστημα πολυμέσων με ευρύτερη συνδεσιμότητα. Κάτω από το καπό δεν αναμένονται σπουδαίες αλλαγές πέρα από κάποιες σημειακές βελτιώσεις στον τρικύλινδρο των 1.000 cc των 71 PS και στον 1.200 cc των 80 PS.