Apeiron: Το νέο hypercar των Ελλήνων μάγων της Spyros Panopoulos Automotive


Apeiron θα ονομάζεται το δεύτερο hypercar της Spyros Panopoulos Automotive, η ισχύς του οποίου θα φτάνει τους 3.000 ίππους.

  • 18/6/2020

Στη φάση της υλοποίησης περνά το δεύτερο hypercar της Spyros Panopoulos Automotive, σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής της ελληνικής εταιρείας, Σπύρος Πανόπουλος, o οποίος υπογράφει και το υπό εξέλιξη Chaos.

H ιδιαιτερότητα του Apeiron θα προκύπτει από τις μεταβαλλόμενες επιφάνειες του αμαξώματός του, οι οποίες και θα προσαρμόζονται στις συνθήκες κίνησης.

Σύμφωνα με τον Σπύρο Πανόπουλο, το Apeiron θα είναι έτοιμο το 2021, είναι προφανές ωστόσο ότι προτεραιότητα αυτή τη στιγμή για την ελληνική εταιρεία αποτελεί η ολοκλήρωση της εξέλιξης του Chaos, το οποίο αναμένεται να αποκαλυφθεί τον Μάρτιο της επόμενης χρονιάς.

Το Chaos, το δεκακύλινδρο hypercar των 3.000 ίππων, θα αποτελείται από 120.000 εξαρτήματα, η πλειονότητα των οποίων θα κατασκευάζεται στη χώρα μας.

Για την ώρα οι πληροφορίες σχετικά με το Apeiron είναι λιγοστές, ωστόσο, η Spyros Panopoulos Automotive μάς έχει συνηθίσει σε… διαρροές που ρίχνουν φως στις προδιαγραφές των εντυπωσιακών, στα χαρτιά, προτάσεών της.