Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο Gymkhana Ten (video)


ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟ 10Ο ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΜΕ ΤΟΝ KEN BLOCK ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ… ΝΑ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΥΝ!

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 20/12/2018

Ο Ken Block μπορεί να μην έχει καταφέρει να διαπρέψει σε αγωνιστικό επίπεδο αλλά ως showdriver έχει τρελάνει τo YouTube μαζεύοντας εκατομμύρια views. Όπως θα δείτε στο πιο πρόσφατο βίντεο του ο Αμερικανός έχει λιώσει πολλές τετράδες λάστιχα «σκίζοντας» πέντε βαρέως ανακατασκευασμένα αυτοκίνητα σε πέντε διαφορετικές πόλεις.

Το βίντεο έχει διάρκεια περίπου 19 λεπτά της ώρας και πραγματικά στο δέκατο επεισόδιο της σειράς Gymkhana η ομάδα και ο σκηνοθέτης Brian Scotto έχουν δώσει τα ρέστα τους. Ο Ken Block οδηγεί το Fiesta WRC στην Σουηδία, στο Detroit το Hoonicorn, το Focus RS SX στο Μεξικό, το Escort RS Cosworth στο Los Angeles και το HooniTruck στο Τέξας.

Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια απλά πατήστε το play και κάνετε ένα timeout απολαμβάνοντάς ένα μοναδικό θέαμα με τον 51χρονο Αμερικάνο να κάνει πράματα και θάματα. Πάντοτε με το πλάι και φυσικά μην ξεχάστε να ενεργοποιήσετε τον ήχο!