Απίστευτο! Έκλεψαν αυτοκίνητο από διάσημο YouTuber και το βρήκαν οι fans του


Ο YouTuber Ludwig Ahgren έπεσε θύμα κλοπής, όμως οι fans του κατάφεραν να βρουν το κλεμμένο αυτοκίνητο.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: Ludwig Ahgren - Twitter
  • 9/3/2023

Ο Αμερικανός streamer Ludwig Ahgren έχει συνολικά 5,3 εκ. ακολούθους-εγγεγραμμένους χρήστες στις πλατφόρμες που έχει παρουσία - και του φάνηκαν όλοι χρήσιμοι στην πρόσφατη περιπέτεια που είχε.

Τον περασμένο Αύγουστο, ο Ahgren αγόρασε αυτό που ονόμασε ως «το αυτοκίνητο των ονείρων μου», που είναι ένα Subaru Sambar Classic, το οποίο απέκτησε έναντι 7000 δολαρίων.

Το εν λόγω παράδειγμα ήρθε από την Ιαπωνία, και κατασκευάστηκε το 1997, όντας στην παραγωγή από το 1960 ως το 2012, όταν ανέλαβε πια να το κατασκευάζει η Daihatsu.

Με δεδομένο ότι ζει στο Λος Άντζελες και οι καταιγίδες εκεί είναι υπαρκτός κίνδυνος, ο YouTuber αποφάσισε να βάλει το νέο του απόκτημα σε γκαράζ. Το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, όμως, έπεσε το ρεύμα στην αποθήκη, οι πόρτες έμειναν ανοιχτές, κι έτσι το αυτοκίνητο εκλάπη.

Έτσι, ο Ahgren δημοσίευσε ένα βίντεο εξηγώντας τι συνέβη, ζητώντας από τους εκατομμύρια ακολούθους του να έχουν τον νου τους και να τον βοηθήσουν να εντοπίσει το πολύτιμο Sambar του.

Πολύ σύντομα, φωτογραφίες του μοντέλου άρχισαν να κατακλύζουν τα social media, με posts στο Reddit να αφιερώνονται αποκλειστικά με έναν και μόνο σκοπό: την εύρεση αυτού του αυτοκινήτου.

Όπερ κι εγένετο: την 1η Μαρτίου, το Sambar βρέθηκε στον δρόμο, με κάποιον να το οδηγεί. Ο οδηγός πως είπε πως δεν ήταν εκείνος ο κλέφτης, αλλά το έλαβε από τον κλέφτη αντί χρημάτων για ένα χρέος του δεύτερου προς τον πρώτο.

Αφού όσοι τον είδαν κάλεσαν την αστυνομία, ο οδηγός αναγκάστηκε νασταματήσει και να τρέξει μακριά, αφήνοντας το αυτοκίνητο, με τον Ahgren να παίρνει ξανά στα χέρια του το αγαπημένο του Sambar.

Ο streamer εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τους ακολούθους του,