Απίστευτο νέο Gymkhana με ένα Subaru STI με 875 άλογα! (Video)


O Κen Block παραδίδει την σκυτάλη στον εξίσου τρελό Travis Pastrana για την δημιουργία του Gymkhana 11 μέσα σε ένα εξωφρενικό Subaru STi.

  • 6/12/2020

Ένα νέο άκρως εντυπωσιακό Gymkhana θα έρθει σε λίγες ημέρες στις οθόνες μας, αυτή τη φορά όχι με τον συνήθη ύποπτο, τον Ken Block, αλλά με τον "διάδοχο" και εξίσου ικανό Travis Pastrana.

To αυτοκίνητο που χρησιμοποιείται είναι μία επιστροφή στα παλιά, ένα Subaru STI αυτή τη φορά όμως με 875 άλογα. Όταν πριν πάνω από μία δεκαετία ο Ken Block ξεκινούσε όλη αυτή την σειρά, το δικό του Subaru ήταν γύρω στα 530 άλογα.

Στο video που παραθέτουμε παίρνουμε μία πρώτη γεύση από όλα όσα θα παρουσιαστούν, με τα τυπικά για αυτές τις "αθλοπαιδιές" επιτεύγματα, όπως κάψιμο άπειρων ελαστικών, ατελείωτα drift σε ελάχιστα χιλιοστά από την καταστροφή, μεγάλες ταχύτητες, πήδημα ποταμού, αεροπλάνα που πετούν ανάποδα και ότι βάλει η φαντασία και οι ικανότητες του Pastrana και του γκρουπ της παραγωγής.

Όσοι πάντως έχουν τον χρόνο μπορούν στην συνέχεια του παρακάτω video να δουν και μερικές πολύ ενδιαφέρουσες τεχνικές λεπτομέρειες για το πως έχει κατασκευαστεί αυτό το απίστευτο STI καθώς και κάποιες ωραίες ιστορίες πίσω από την γέννηση και την εξέλιξη της σειράς των Gymkhana.