Απίστευτος ο ήχος που βγάζει αυτή η βελτιωμένη BMW M440i (video)


H εικονιζόμενη «τεσσάρα» με την γνωστή εμφατική μάσκα έχει περάσει από μια καλή Schnitzer αναβάθμιση.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 26/2/2021

Στην πιάτσα λένε πως για κάθε BMW υπάρχει και από μία βελτίωση. Από τον άτυπο αυτό κανόνα δεν εξαιρείται μήτε η νέα Σειρά 4 για την οποία θα δούμε πολλά tuning πακέτα να ξεφυτρώνουν στην αγορά. Αλλά όταν πρόκειται για ένα από τον επίσημο βελτιωτή της μάρκας Schnitzer, τότε τα πράγματα είναι εγγυημένα.

Για την περίσταση ο γερμανικός οίκος προσφέρει ένα συνολικό πακέτο που αναβαθμίζει την όψη της M440i και που περιλαμβάνει διάφορες αεροδυναμικές προσθήκες (σπόιλερ με το πίσω να είναι κάρμπον, ποδιές, φούστες κλπ.), καθώς και νέας σχεδίασης ζάντες 19 και 20 ιντσών.

Επιπρόσθετα υπάρχει μια ευρεία επιλογή σε διάφορα άλλα μέρη, όπως στο σχήμα της νέας απόληξης. Ταυτόχρονα υπάρχουν και ενισχύσεις στο σασί που μεταξύ άλλων προσφέρονται κοντύτερα ελατήρια ανάρτησης με παράλληλη μείωση της απόστασης από το έδαφος κατά 20 mm μπροστά και κατά 30 mm στον πίσω άξονα.

Το κερασάκι στην τούρτα το αφήσαμε για το τέλος αφού η ισχύς του μοτέρ έχει αυξηθεί από τα 374 άλογα στα 420 και η ροπή από τα 500 Nm στα 600. Τώρα, αν δεν έχετε τα χρήματα για μια M440i η Schnitzer προσφέρει kit βελτίωσης και για την δίλιτρη 430i με αύξηση της ισχύος από τους 258 ίππους στους 300 και την ροπή από τα 400 Nm στα 470.