Απίθανα πράγματα συμβαίνουν στο νέο Gymkhana (video)


Ακόμη και χωρίς τον Ken Block το τηλεοπτικό συνεργείο κατάφερε να κάνει πάλι τα μαγικά του και να δημιουργήσει ένα απίστευτο βίντεο.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: YOUTUBE
  • 9/12/2020

Πριν από μερικές μέρες είχαμε γράψει για το πως γυρίστηκε το 11ο επεισόδιο της διάσημης σειράς από βίντεο Gymkhana. Αλλά αυτή την φορά και μετά από 12 χρόνια από τότε που γυρίστηκε το πρώτο επεισόδιο με τον Ken Block, πίσω από τιμόνι βρίσκεται ένας άλλος Αμερικανός επαγγελματίας οδηγός, ο Travis Pastrana.

Μία ακόμη διαφορά είναι πως ο Pastrana (που παλιότερα είχε παρουσία στα Gymkhana 5 και 10) είναι πως δεν οδηγεί κάποιο Ford αλλά ένα Subaru WRC STI (σ.σ. σε κάποιο σημείο του βίντεο φαίνεται και το νέο BRZ) που έχει πολλές μετατροπές και με την ισχύ του να έχει ανέβει στα 875 άλογα!

Όπως θα δείτε στο παρακάτω καταπληκτικό βίντεο με διάρκεια κάτι λιγότερο από 10 λεπτά ο Pastrana κάνει πολλά απίθανα και τρελά πράγματα. Κάνει ένα τρομερό άλμα από μία ράμπα περνώντας πάνω από ένα ποτάμι και στη συνέχεια ντριφτάρει συνεχώς με πολύ όμορφα πλάνα και από μέσα από το κόκπιτ (για αυτό μην ξεχάσετε να βάλετε οπωσδήποτε ήχο).

Πολύ εντυπωσιακό είναι το πλάνο στην αποβάθρα με τον ένα τροχό πάνω από το νερό. Σε κάποια σημεία υπάρχουν και άλλα άλματα, πολύ καμμένο λάστιχο, ενώ κάποια στιγμή εμφανίζεται και ένα μονοκινητήριο της Red Bull. Αξιοσημείωτο είναι πως το βίντεο με τίτλο «Gymkhana 2020: Travis Pastrana Takeover» γυρίστηκε στην γενέτειρα του Αμερικανού οδηγού, στην Annapolis, κοντά στο Maryland της Ουάσιγκτον.