Από το Instagram... στα δικαστήρια για οδήγηση με 215 km/h (video)


Η ανάρτηση στα social media των οδηγικών «κατορθωμάτων» μπορεί να δημιουργήσει μπελάδες, ιδίως όταν υπάρχουν καλοθελητές.

  • ΦΩΤΟ: X / RTVEcastillalamancha
  • 17/2/2024

Στα social media μπορεί να συναντήσει κανείς πολλές αναρτήσεις στις οποίες παρουσιάζονται οχήματα να κινούνται με μεγάλες ταχύτητες. Τα συγκεκριμένα video, ωστόσο, καμιά φορά μπορεί να βάλουν σε μπελάδες τους πρωταγωνιστές τους.

Αυτό συνέβη στην Ισπανία, όταν ένας οδηγός «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα video που φαίνεται ότι κινείται σε αυτοκινητόδρομο με ένα Audi έχοντας αναπτύξει ταχύτητα 215 km/h.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση, ωστόσο, κοινοποιήθηκε ανώνυμα από άλλον χρήστη στις αρχές, μέσω της πλατφόρμας «Παράπονα και Προτάσεις» που υπάρχει στο site της αστυνομίας.

Έτσι, οι αρχές διεξήγαγαν έρευνα και σύμφωνα με αρκετά ισπανικά δημοσιεύματα κατάφεραν να προσδιορίσουν την περιοχή όπου κατεγράφη το περιστατικό και στη συνέχεια να ταυτοποιήσουν τον οδηγό μέσω του οχήματος.

Ο 21χρονος άνδρας που βρισκόταν πίσω από το τιμόνι του Audi συνελήφθη, καθώς η αστυνομία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο CM-4006, στην περιοχή Aranjuez της Μαδρίτης, σε σημείο που το όριο ταχύτητας ήταν 90 km/h.

Πλέον, η συνέχεια θα δοθεί στα ισπανικά δικαστήρια...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Λεωφόρος Σχιστού: Στα χέρια της Αστυνομίας 20χρονος που έτρεχε με 200 km/h ενώ το όριο ήταν 50 km/h

Στη «φάκα» της τροχαίας οδηγός που έτρεχε με 250 km/h στην εθνική – Δείτε το video

Κι όμως ξέφυγε! Οδηγός τρέχει με 338 km/h και «κερδίζει» το ραντάρ ταχύτητας!