Αποκαλύφθηκε η νέα Mercedes-Benz E-Class Night Edition


Η Mercedes παρουσιάζει την ειδική έκδοση Night Edition για την E-Class. Εκτός από την έκδοση coupe και κάμπριο θα υπάρξει και σε sedan και wagon αμάξωμα.

  • 3/5/2022

Είναι γνωστό ότι η Mercedes-Benz εργάζεται πάνω στην νέα E-Class, αλλά τίποτα δεν την εμποδίζει για να παρουσιάσει και νέες εκδόσεις από την τρέχουσα γενιά της E-Class. Διαθέσιμη στην Ευρώπη, η Night Edition ξεκινά ως μοντέλο AMG Line με το Night Package και θα προσφέρεται και για τα τέσσερα στυλ αμαξώματος. Στις φωτογραφίες φαίνονται μόνο οι εκδόσεις coupe και κάμπριο προς το παρόν καθώς τα δίθυρα μοντέλα θα είναι τα πρώτα που θα βγουν στην αγορά.

Όπως υποδηλώνει το όνομα της ειδικής έκδοσης, η Night Edition E-Class 2022 έρχεται με μια ποικιλία από σκούρες πινελιές. Για παράδειγμα, η μπροστινή μάσκα είναι μαύρη ενώ τα τελικά της εξάτμισης έχουν το ίδιο χρώμα. Τα μπροστινά φτερά φέρουν σήματα που αναγράφουν «Night Edition» και η Mercedes ανέφερε ότι το sedan και το wagon θα συνοδεύονται από μαύρη πίσω αεροτομή.

Στο εσωτερικό, η Night Edition είναι εξοπλισμένη με μία μαύρη δερμάτινη επένδυση επένδυση. Εναλλακτικά, οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν το εσωτερικό με συνδυασμό Alcantara και δέρματος

Η κεντρική κονσόλα είναι επενδεδυμένη με μάυρο ξύλο και φέρει ένα σήμα «Night Edition» κατασκευασμένο από γυαλισμένο αλουμίνιο με γυαλιστερά μαύρα γράμματα. Η γερμανική μάρκα πολυτελείας έφτασε στο σημείο να τροποποιήσει τα πατάκια για να προσθέσει αποκλειστικό κέντημα που υποδηλώνει την ειδική έκδοση της E-Class.

Η Mercedes δέχεται ήδη παραγγελίες για τα coupe και κάμπριο στην εγχώρια αγορά της όπου το πακέτο κοστίζει από 5.295 € έως 9.222 € ανάλογα με το στυλ αμαξώματος και το σύστημα μετάδοσης κίνησης. Τα E-Class Sedan και T-Modell με το Night Package έχουν προγραμματιστεί να κυκλοφορήσουν στην Γερμανία από τις 17 Μαΐου, ενώ οι ευρωπαϊκές αντιπροσωπείες θα έχουν τα αυτοκίνητα στην έκθεση τους από τον Ιούλιο του 2022.