Αποκάλυψη: Αυτό είναι το νέο SEAT Leon


Μία ημέρα πριν από την επίσημη πρεμιέρα της τέταρτης κατά σειρά γενιάς του Seat Leon, οι πρώτες φωτογραφίες του ισπανικού μικρομεσαίου hatchback διαρρέουν στο Διαδίκτυο.

  • 27/1/2020

Λίγες ώρες πριν από την επίσημη πρεμιέρα του νέου Seat Leon, οι πρώτες εικόνες της τέταρτης κατά σειρά γενιάς του μικρομεσαίου hatchback κάνουν ήδη τον γύρο του Διαδικτύου.

Κρίνοντας από τις πρώτες εικόνες του αυτοκινήτου, η Seat επέλεξε για μια ακόμα φορά να αποφύγει του σχεδιαστικούς περιορισμούς, δημιουργώντας ένα εύπεπτο αλλά και προβλέψιμο σύνολο.

Το σχεδιαστικό highlight του νέου Seat Leon εντοπίζεται στον πίσω τμήμα και δεν είναι άλλο από την φωτεινή λωρίδα που συνδέει τα πίσω φωτιστικά σώματα.

Μερικά εκατοστά χαμηλότερα, την πόρτα του χώρου αποσκευών κοσμεί το νέο λογότυπο του Seat Leon, ενώ η συνέχεια δίνεται στον πίσω προφυλακτήρα με την έντονη εσοχή που σε πολλούς θα μπορούσε να θυμίσει και αεροδυναμικό διάχυτη.

Κάτω από τις μεταλλικές επιφάνειες του μικρομεσαίου Seat θα πάρουν θέση τα νέα mild hybrid σύνολα του γερμανικού ομίλου αυτοκινητοβιομηχανιών, τα οποία θα έχουν αφετηρία τον τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης του 1,5 λίτρου.

Σε αντίθεση με το VW Golf, το νέο Seat Leon θα διαθέτει από την πρώτη στιγμή στην γκάμα του τον TSI κινητήρα των 999 κ.εκ., ενώ σε δεύτερο χρόνο αναμένεται να προστεθούν οι κορυφαίες εκδόσεις Cupra.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο Seat Leon πρόκειται να αποκαλυφθούν αύριο στον πλαίσιο της επίσημης αποκάλυψής του στην Ισπανία.