Αποκάλυψη: Αυτό είναι το ψηφιακό εσωτερικό της νέας Skoda Fabia


Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει τους φίλους της Skoda, καθώς η νέα γενιά της Fabia θα αξιοποιήσει τον τεχνολογικό πλούτο του ομίλου VW αφήνοντας στο παρελθόν τις εξοπλιστικές εκπτώσεις.

  • 25/4/2021

Οι πρώτες εικόνες από το εσωτερικό της νέας Skoda Fabia είναι γεγονός, αποκαλύπτοντας το ψηφιακό cockpit ενός αυτοκινήτου που πρόκειται να μας απασχολήσει και μάλιστα έντονα τους επόμενους μήνες.

Η τέταρτη κατά σειρά γενιά του δημοφιλούς supermini της Skoda πρόκειται να αποκαλυφθεί μέσα στον επόμενο μήνα με το εμπορικό της λανσάρισμα στην ευρωπαϊκή αγορά να ακολουθεί μέσα στο δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς.

Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί μέχρι σήμερα στη δημοσιότητα είναι αρκετές, οι περισσότερες από αυτές ωστόσο αφορούν στα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου και τις εξωτερικές διαστάσεις του.

Σήμερα, οι πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες από το εσωτερικό της νέας Skoda Fabia, μάς χαρίζουν μια σαφή εικόνα και το ψηφιοποιημένο cockpit του τσεχικού supermini.

Παρά το καμουφλάζ που σκεπάζει τις επιφάνειες του ταμπλό, μπορεί κανείς να διακρίνει την εντυπωσιακή σε διάσταση οθόνη που δεσπόζει στην κεντρική κονσόλα, καθώς και τον επίσης ψηφιακό πίνακα οργάνων, ο οποίος συμπληρώνει το digital cockpit.

Κρίνοντας από το… ψηφιακό περιβάλλον στο εσωτερικό της νέας Skoda Fabia, συμπεραίνει κανείς ότι η τέταρτη γενιά του αυτοκινήτου έχει αποφύγει τις εξοπλιστικές εκπτώσεις και τους συμβιβασμούς, διεκδικώντας πλέον μια θέση ανάμεσα στις κορυφαίες προτάσεις της κατηγορίας της.

Ένα ακόμα στοιχείο που χαρακτηρίζει το εσωτερικό της νέας Skoda Fabia είναι το τιμόνι με τις δύο ακτίνες, το οποίο συναντήσαμε για πρώτη φορά στην πολύ μεγαλύτερη Octavia.

Κατά τ’ άλλα, τόσο οι διακόπτες του συστήματος κλιματισμού όσο και ο επιλογές του αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη, προέρχονται από τη «δεξαμενή» του ομίλου VW και δεν παρουσιάζουν κάποια σχεδιαστική ιδιαιτερότητα.

Αξίζει να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο ότι οι διαστάσεις της νέας Skoda Fabia έχουν αυξηθεί, με το μήκος να φτάνει πλέον τα 4,107 μέτρα και τον χώρο αποσκευών τα 380 λίτρα, τιμή αντίστοιχη ενός μικρομεσαίου hatchback.