Αποκάλυψη εκ των έσω για τη νέα Mercedes GLA


Μια εικόνα από το εσωτερικό της νέας Mercedes-Benz GLA αποτελεί το πρώτο -επίσημο- δείγμα γραφής του γερμανικού SUV που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και στη χώρα μας.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 2/12/2019

Οι μέρες περνούν και η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας Mercedes-Benz GLA πλησιάζει. Αυτό άλλωστε φροντίζει να μας υπενθυμίζει και η ίδια η γερμανική φίρμα φέρνοντας στο φως της δημοσιότητας αινιγματικές φωτογραφίες του μικρομεσαίων διαστάσεων crossover το οποίο αναμένεται να αποτελέσει το νέο best seller της.

Αυτήν τη φορά σειρά είχε ο θάλαμος επιβατών της νέας Mercedes-Benz GLA και ειδικότερα το αριστερό τμήμα του cockpit η εικόνα του οποίου παραπέμπει σε εκείνη της A-Class.

Δεν αποτελεί μυστικό, άλλωστε, ότι τα δύο αυτοκίνητα θα μοιράζονται την ίδια πλατφόρμα και τα περισσότερα από τα μηχανικά μέρη που έχουμε γνωρίσει στο μικρομεσαίων διαστάσεων hatchback.

Αυτό επί της ουσίας σημαίνει ότι αφετηρία για την νέα Mercedes-Benz GLA θα αποτελέσει ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης του 1,3 λίτρου απόδοσης 136 και 163 ίππων, ενώ για εκείνους που επιθυμούν μια εξίσου προσιτή πετρελαιοκίνητη έκδοση, ο κινητήρας του 1,5 λίτρου και των 116 ίππων θα αποτελέσει τη μοναδική επιλογή.

H παγκόσμια πρεμιέρα της νέας Mercede-Benz GLA είναι προγραμματισμένη για τις 11 Δεκεμβρίου και είναι σχεδόν σίγουρο ότι μέχρι εκείνη την ημέρα, η γερμανική φίρμα θα μας χαρίσει και άλλες αποκαλυπτικές φωτογραφίες.