Αποκάλυψη για την ανανεωμένη Mercedes-Benz CLS


Με πιο δυναμική εξωτερική εμφάνιση, νέα μάσκα, διαφορετικό τιμόνι και μεγαλύτερη παλέτα χρωματικών επιλογών μέσα και έξω, έρχεται η ανανεωμένη Mercedes-Benz CLS

  • Κείμενο: Στέφανος Παπαδόπουλος, Φωτ.: Αρχείο
  • 7/4/2021

Η ανασχεδιασμένη Mercedes-Benz CLS 450 4MATIC θα προσφέρεται σε λίγο καιρό από τώρα αποκλειστικά με το πακέτο AMG Line, το οποίο περιλαμβάνει πλαϊνά μαρσπιέ, πιο δυναμικούς προφυλακτήρες με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, νέα μάσκα και περισσότερες λεπτομέρειες σε νίκελ ή μαύρη απόχρωση.

Εμφανισιακά, τα φωτιστικά σώματα LED βρίσκονται σε πιο γωνιακή θέση συγκριτικά με προηγουμένως, ενώ στο πίσω μέρος ξεχωρίζει ο διαχύτης και οι νέες απολήξεις της εξάτμισης τραπεζοειδούς σχήματος.

Στο εσωτερικό, το ανανεωμένο γερμανικό coupe sedan διαθέτει καινούργιο τιμόνι με περισσότερες διαθέσιμες τεχνολογικές λειτουργίες και είναι ντυμένο με δέρμα Nappa.

Προαιρετικά, οι αγοραστές θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ νέων χρωματισμών για τις δερμάτινες επενδύσεις που περιλαμβάνουν και δίχρωμες επιλογές σε δύο διαφορετικούς τόνους του γκρι ή συνδυασμό του μαύρου με το καφέ.

Στη γκάμα των χρωμάτων για το αμάξωμα, θα βρίσκεται πλέον ως επιλογή το Starling Blue Metallic, ενώ οι νέες ζάντες αλουμινίου με πέντε διπλές ή περισσότερες ακτίνες θα είναι διαθέσιμες σε 19 ή 20 ίντσες, σε γκρι ή μαύρο γυαλιστερό χρώμα.

Η Mercedes-Benz CLS 450 4MATIC, θα εξοπλίζεται με έναν 6κύλινδρο εν σειρά κινητήρα 3 λίτρων με ισχύ 367 ίππων και 500 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται με ήπιο υβριδικό σύστημα, που προσφέρει άλλους 22 ίππους και 250 Nm ροπής.

Η μετάδοση της κίνησης και στους τέσσερις τροχούς, μεταδίδεται μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου εννέα σχέσεων.

Η ανανεωμένη και πιο σπορ Mercedes-Benz CLS, με όλες τις αλλαγές που προαναφέραμε, αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην έκδοση 450 4MATIC στις ΗΠΑ, από το 2022 και μετά.

Ακολουθήστε το Car Αnd Driver στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τον μαγικό κόσμο του αυτοκινήτου.