Αποκαλυπτήρια για τις ανανεωμένες BMW Σειρές 5 και 6 GT


Με μία ανάρτηση στο Instagram, η BMW έδωσε το στίγμα για την έλευση των ανανεωμένων εκδόσεων των Σειρών 5 και 6 Gran Turismo.

  • 19/5/2020

Η εικόνα δεν αποκαλύπτει πολλά, αποδεικνύει όμως τη δύναμη που έχουν σήμερα τα social media. Σε μία ανάρτηση στο Instagram, η BMW δίνει την Τετάρτη, 27 Μαΐου ως την ημέρα της παρουσίασης των ανανεωμένων Σειρών 5 και 6 GT. Η ανάρτηση έγινε από το λογαριασμό της BMW Νότιας Κορέας και παρουσιάζει μία σκοτεινή μάσκα, με τα χαρακτηριστικά φωτιστικά σώματα και την ημερομηνία της παρουσίασης. Λίγο αργότερα, ωστόσο, ακολούθησε άλλη μία ανάρτηση, στην οποία εναλλάσσονται φευγαλέα όλες οι προσόψεις των παλαιών Σειρών 5, μέχρι και τη σημερινή, καταλήγοντας αντίστοιχα στο ίδιο event.

Οπτικά, αναμένουμε τα ανανεωμένα μοντέλα να φέρουν μάσκες με μεγαλύτερες γρίλιες μπροστά, στα νέα σχεδιαστικά πρότυπα της φίρμας, καθώς και άλλες μικροαλλαγές στην εξωτερική τους εμφάνιση. Αναφορικά με τη Σειρά 5, η έκδοση 530i θα δεχτεί μία αύξηση στην ισχύ του δίλιτρου συνόλου της, από 251 σε 259 PS και μία ακόμα μεγαλύτερη αύξηση στη ροπή του, από 350 σε 400 Nm. Αντίστοιχα, η 540i θα χρησιμοποιεί το ίδιο σύνολο που έχει και η M340i, των 388 PS και 500 Nm.

Με την αποκάλυψη των δύο ανανεωμένων μοντέλων θα βγουν στην επιφάνεια όλες οι σχετικές πληροφορίες, καθώς και το πλήρες πακέτο των φωτογραφιών. Ως εκ τούτου, θα επανέλθουμε στο θέμα την επόμενη εβδομάδα.