Αποκλειστικό: Επισκεφτήκαμε τη νέα έκθεση της Tesla στο Μαρούσι - Δείτε φωτογραφίες


Μία πρώτη γνωριμία με το νέο showroom της Tesla στα Βόρεια Προάστια, το οποίο ετοιμάζεται να ανοίξει για το κοινό.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
  • 5/12/2022

Περνώντας εδώ και λίγες εβδομάδες από την Λεωφόρο Κηφισίας, λίγο πιο κάτω από το Νοσοκομείο «Υγεία», οι πιο παρατηρητικοί θα είχατε προσέξει να υπάρχει μια έντονη κινητικότητα.

Δίπλα ακριβώς από την «Αυτοκίνηση», σε ένα όμορφο γυάλινο κτίριο στη συμβολή του παράδρομου της Λ. Κηφισίας με την οδό Νεαπόλεως (στον αριθμό 2) στο Μαρούσι, η Tesla αποκτά το δικό της «σπίτι», τo Tesla Motors Showroom.

Ένας χώρος 650 τετραγωνικών μέτρων, που θα στεγάζει την έκθεση και γραφεία στο ισόγειο και ένα μεγάλο πάρκινγκ, χωρητικότητας 30-40 αυτοκινήτων, στο υπόγειο. Όχι, η εταιρεία δεν κλείνει το Tesla Service Center στο Ρέντη, το οποίο θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία του, αλλά αποκτά ένα δεύτερο «πόλο» στα Βόρεια Προάστεια.

Η έκθεση αναμένεται να ανοίξει επίσημα στη διάρκεια της εβδομάδας και θα διαθέτει 8 άτομα προσωπικό. Απομένουν ελάχιστες λεπτομέρειες και τυπικές διαδικασίες, αλλά στην ουσία τα πάντα είναι σχεδόν έτοιμα. Εδώ και λίγες μέρες, άλλωστε, υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής οχημάτων - ο αγοραστής μπορεί να εξακολουθήσει να παραλαμβάνει το αυτοκίνητό του και στο Ρέντη αν το επιλέξει - αλλά και πραγματοποίησης Test Drive για τα Model 3 και Y. Αυστηρά μέσω ραντεβού, μιας και ο χώρος δεν είναι ακόμα ανοικτός για το κοινό.

Αν και η είσοδος απαγορεύεται, αρκετοί φίλοι του brand επισκέπτονται την έκθεση και φωτογραφίζουν έξω από την τζαμαρία τα δύο Model 3 και το Model Y που είναι ήδη τοποθετημένα στο εσωτερικό της.

Ετοιμοπαράδοτα οχήματα δεν υπάρχουν, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η εταιρεία αυξάνει ολοένα και περισσότερο τον αριθμό των αυτοκινήτων που παραδίδει στους πελάτες της και μειώνει το χρόνο αναμονής. Άλλωστε, οι ίδιοι γνωρίζουν από τη στιγμή της αγοράς τους πότε θα έχουν στα χέρια τους το μοντέλο που επέλεξαν. Όλες οι διαδικασίες γίνονται ηλεκτρονικά, και ο χρόνος παράδοσης προκύπτει αυτομάτως από το σύστημα.

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 ως τις 20:00 και τα Σάββατα από τις 10:00 ως τις 15:00.