Απολαύστε για πρώτη φορά τη νέα Ford Mustang να... καίει τα λάστιχά της (video)


O «διαβόητος» οδηγός drift αγώνων Vaughn Gittin Jr, πήρε στα χέρια του την έβδομη γενιά του εμβληματικού pony car και της συμπεριφέρθηκε όπως πραγματικά της αξίζει.

  • 8/12/2022

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Ford αποκάλυψε την 7η γενιά της Mustang με την οποία λέει το μεγάλο αντίο στα θερμικά σύνολα αφού η είσοδος του εμβληματικού pony car στην εποχή του ηλεκτρισμού είναι προδιαγεγραμμένη.

Μέχρι και σήμερα είχαμε την ευκαιρία να χαζέψουμε τη νέα πρόταση μέσα από μία σειρά φωτογραφιών αλλά πλέον βρίσκεται στον «αέρα» το πρώτο video που τη δείχνει εν δράσει. Αυτό ανέβηκε στο κανάλι του «διαβόητου» οδηγού αγώνων drift Vaughn Gittin Jr

Για ακόμα μία φορά η Ford τον κάλεσε να πάρει στα χέρια του το αυτοκίνητο και να... κάψει τα ελαστικά του για τις ανάγκες προωθητικής καμπάνιας που ετοιμάζει η εταιρεία. Έτσι ο Αμερικανός έφτασε στα γυρίσματα με δική του κάμερα και κατάφερε να φτιάξει ένα backstage video όπου μπορούμε να απολαύσουμε το αυτοκίνητο σε ακραίες πλαγιολισθήσεις.

Δυστυχώς η έκδοση που πήρε στα χέρια του ήταν η «ήρεμη» με τον 4κύλινδρο EcoBoost ο οποίος έχει χωρητικότητα 2,3 lt. και όχι το αυτοκίνητο με τον Coyote V8 των 5.0 lt. Ο  Vaughn Gittin Jr δήλωσε σε ένα σημείο ότι θα προτιμούσε το αυτοκίνητο να είχε χειροκίνητο κιβώτιο και όχι το αυτόματο των 10 σχέσεων με το οποίο η Ford θέλησε να ρίξει τους αριθμούς στην κατανάλωση καυσίμου.

Ακόμα και έτσι όμως δεν δυσκολεύτηκε να προσφέρει μοναδικές drift στιγμές στον φακό ενώ στο 18:40 του video μπορείτε να δείτε τη... χειρουργική ακρίβεια με την οποία περνάει πάνω από μία κάμερα που έχει τοποθετηθεί στην άσφαλτο, χωρίς να την διαλύσει.

Πλέον περιμένουμε τη Ford να μοντάρει τα πλάνα από τις «περιπέτειες» του Vaughn Gittin Jr και να δούμε το τελικό αποτέλεσμα το οποίο θα είναι αναμφίβολα εντυπωσιακό. Μέχρι τότε ας βολευτούμε με το backstage υλικό το οποίο μας δίνει μια πρώτη γεύση από όσα θα ακολουθήσουν.

Δείτε το video…