Απολαύστε την υπέροχη Ferrari Roma σε ένα φανταστικό video


Οι Ιταλοί ξέρουν να φτιάχνουν και να ζουν μέσα σε όμορφα πράγματα, και η πρωτεύουσά τους η Ρώμη αλλά και η Ferrari Roma είναι δύο από αυτά. 

  • 21/12/2019

Το στιλ και η φινέτσα λες και είναι γραμμένα στο DNA των Ιταλών και δύσκολα μπορούν να ξεφύγουν από αυτό. Κάτι που γίνεται αντιληπτό σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους, από τις πόλεις τους έως τα σύγχρονα δημιουργήματα της βιομηχανίας του.

Τι γίνεται λοιπόν όταν συναντώνται δύο από τις κορυφαίες στιγμές της Ιταλίας; Από τη μια η πανέμορφη Ρώμη, ίσως η πιο όμορφη πόλη της Ευρώπης. Και από την άλλη η Ferrari Roma, αναμφίβολα η πιο όμορφη Ferrari των τελευταίων ετών.

Το αποτέλεσμα είναι ένα υπέροχο video μέσα από το οποίο μπορούμε να θαυμάσουμε την συνέχεια και την ακατάλυτη σχέση μεταξύ τέχνης και τεχνικής για τους Ιταλούς. Η Roma βολτάρει στους δρόμους και γύρω από τα εξαίσια μνημεία της Ρώμης σε μία μοναδική συνάντηση που όμοιά της δεν μπορεί να υπάρξει σε άλλο μέρος του πλανήτη.

Το πανέμορφο GT με τον 3,9 λίτρων V8 και τους 632 ίππους είναι ένα πραγματικό σχεδιαστικό ποίημα σε τέσσερις τροχούς, έχοντας πέρα από την χάρη και την ικανότητα να συνεπάρει τον οδηγό τους, φθάνοντας στα 100 km/h από στάση σε μόλις 3,4 δευτερόλεπτα.

Πατήστε το play και απολαύστε λίγα λεπτά απόλυτης ομορφιάς και αρμονίας ανάμεσα σε μία καθηλωτική Ρώμη της Ιστορίας και μία εξίσου πανέμορφη Roma της αναγεννημένης Ferrari.