Άρχισε η παραγωγή του νέου Ford Maverick pickup


Τα πρώτα οχήματα του καινούργιου pickup Ford Maverick φωτογραφήθηκαν στη γραμμή παραγωγής, κάτι που δείχνει ότι η εταιρεία έχει ξεκινήσει τη διαδικασία κατασκευής του.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΠΗΓΗ: CAR AND DRIVER ΗΠΑ.
  • 7/3/2021

Μία φωτογραφία που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, στο ιστολόγιο Maverick Truck Club, δείχνει ένα σχετικά μικρών διαστάσεων pickup όχημα στη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου που έχει η Ford στη μεξικανική πόλη Hermosillo.

Αυτή, αποδεικνύει ότι η αμερικανική εταιρεία έχει ήδη ξεκινήσει την παραγωγή κάποιων οχημάτων του νέου Maverick. Όπως έγινε γνωστό, κατασκευάστηκαν 21 μονάδες οι οποίες πρόκειται να αποτελέσουν πρωτότυπα για την εξέλιξη του νέου μοντέλου.

Τον προηγούμενο μήνα, η Ford ανακοίνωσε επίσημα ότι πρόκειται να δημιουργήσει ένα νέο ημιφορτηγό το οποίο προσδιόρισε με την κωδική ονομασία «C-Pick Up». Οι συνάδελφοι του αμερικανικού Car and Driver επικοινώνησαν με εκπρόσωπο της «Μπλε Οβάλ» για να επιβεβαιώσουν εάν πρόκειται για το καινούργιο Maverick, ωστόσο αυτός απέφυγε να αναγνωρίσει ή να απορρίψει το ζητούμενο.

Το νέο Maverick θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα που χρησιμοποιήθηκε στο καινούργιο Ford Bronco Sport και θα διαθέτει τετρακίνηση. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες για τους κινητήρες με τους οποίους θα διατίθεται το νέο pickup μοντέλο. Πιθανολογούνται ο 1.5 EcoBoost των 184 PS όπως και ο δίλιτρος EcoBoost των 249 PS, αναλόγως της τιμής αγοράς.