Ασταμάτητο το νέο Mitsubishi Outlander (Video)


Τις ανεξάντλητες εκτός δρόμου ικανότητες του νέου Outlander επιδεικνύει η Mitsubishi ενόψει της παγκόσμιας πρεμιέρας του αυτοκινήτου.

  • 25/1/2021

Μπορεί η Mitsubishi να έχει ήδη ανακοινώσει τη σταδιακή απόσυρσή της από την ευρωπαϊκή αγορά, αυτό ωστόσο ελάχιστα μειώνει την αξία των προτάσεών της.

Από τη στιγμή μάλιστα που μιλάμε για τη ναυαρχίδα της ιαπωνικής φίρμας, η οποία τυγχάνει να είναι και ένα από τα δημοφιλέστερα plug-in υβριδικά μοντέλα της παγκόσμιας αγοράς, τότε το φιλοσοφικό ενδιαφέρον μας για το επερχόμενο μοντέλο της Mitsubishi θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Αφορμή για την επιστροφή του νέου Mitsubishi Outlander, περί αυτού ο λόγος, στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, αποτέλεσε η δημοσίευση ενός νέου video στο οποίο εμφανίζεται το ιαπωνικό SUV να περνά με χαρακτηριστική άνεση από εξαιρετικά απαιτητικές δοκιμασίες.

Όπως και στην αμέσως προηγούμενη γενιά του, έτσι και το νέο plug-in υβριδικό Mitsubishi Outlander θα είναι τετρακίνητο, με το ηλεκτρικό μοτέρ να κινεί τους πίσω τροχούς και τον θερμικό κινητήρα τους μπροστινούς.

Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές οι τεχνικές προδιαγραφές του νέου Mitsubishi Outlander, σε αντίθεση με τον σχεδιαστικό κώδικα που πρόκειται να ακολουθήσει, ο οποίος με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έχει διαρρεύσει στους άμεσα ενδιαφερόμενους και μη.

Η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Mitsubishi Outlander είναι προγραμματισμένη για τις 16 Φεβρουαρίου, συνεπώς σε λιγότερο από έναν μήνα θα γνωρίζουμε κάθε λεπτομέρεια του ιαπωνικού SUV καθώς και τις αγορές στις οποίες πρόκειται να διατεθεί.

DG Teaser 16x9