Aston Martin: Επίσημα το εσωτερικό της DBX και η τιμή της


Η βρετανική εταιρία ετοιμάζεται να παρουσιάσει στις 20 Νοεμβρίου το πρώτο SUV στην ιστορία της.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 6/11/2019

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια της DBX θα πραγματοποιηθούν στο Πεκίνο και σήμερα η βρετανική φίρμα έδωσε στην δημοσιότητα την τιμή εκκίνησης στην Γερμανία η οποία διαμορφώνεται στις 193.500 ευρώ. Για την DBX που τελικά θα κινείται από τον τετράλιτρο V8 της Mercedes-Benz με ισχύ στα περίπου 550 άλογα.

Την ίδια στιγμή η Aston Martin αποκάλυψε και το ταμπλό του αυτοκινήτου τονίζοντας πως μόνο για την βέλτιστη θέση οδήγησης αφιερώθηκαν πάνω από έξι μήνες. Όπως μπορούμε να δούμε ο διάκοσμος είναι ντυμένος φουλ σε ταμπά δέρμα ενώ η αλκαντάρα φτάνει μέχρι και την οροφή.

Το ταμπλό φαίνεται να ακολουθεί την λογική των σύγχρονων Aston Martin με μια περίπου οβάλ κεντρική κονσόλα και τον επιλογέα κίνησης χαμηλότερα. Την προσοχή τραβούν πιο πίσω οι κεντρικοί αεραγωγοί (υπάρχουν και στις κολόνες) και φυσικά τα πανέμορφα καθίσματα.

Μάλιστα στα πίσω φαίνεται να βολεύεται και πέμπτος επιβάτης, ενώ οι τελευταίες μας πληροφορίες αναφέρουν πως το μεταξόνιο θα είναι μεγαλύτερο από της Bentley Bentayga προσφέροντας αυξημένη ευρυχωρία.