Άτρωτο Tesla Model X «γράφει» 643.000 χιλιόμετρα και συνεχίζει απροβλημάτιστα!


Άτρωτο αποδεικνύεται ένα Tesla Model X το οποίο μετά από 643.000 άλλαξε ιδιοκτήτη όντας έτοιμο να δώσει συνέχεια στην παρουσία του στις λεωφόρους των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

  • 8/3/2020

Τη δική του απάντηση σε εκείνους που αμφισβητούν την ποιότητα ή ακόμα και την αξιοπιστία των προτάσεων της Tesla δίνει ένα Model X, το οποίο έχει ήδη «γράψει» στο οδόμετρό του 643.000 χιλιόμετρα συνεχίζοντας με αμείωτο ρυθμό να οργώνει τις λεωφόρους των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Το Tesla Model X ανήκε σε εταιρεία VIP μεταφορών γεγονός που δικαιολογεί το επίτευγμα της κάλυψης 643.000 χιλιομέτρων σε χρονικό διάστημα μικρότερο των τεσσάρων ετών.

Μετά τη συμπλήρωση 520.000 χιλιομέτρων, οι μπαταρίες ιόντων λιθίου ενεργειακής χωρητικότητας 90 kWh αντιαταστάθηκαν με νέες χωρίς κόστος, στο πλαίσιο της οκταετούς εγγύησης  που προσφέρει η Tesla, στην οποία δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός σχετικός με τα διανυθέντα χιλιόμετρα.

Μετά από 120.000 χιλιόμετρα, μια πλήρη φόρτιση του αθάνατου Tesla Model X εξασφαλίζει αυτονομία 365 χιλιομέτρων, αριθμός καθόλα ικανοποιητικός για ένα ηλεκτροκίνητο crossover του 2016.

Απ΄ ότι φαίνεται ωστόσο το εν λόγω Tesla Mode X κρατά ένα ακόμα ρεκόρ, μιας και αποτελεί το πιο προσιτό δείγμα του είδους του. Για την ακρίβεια πωλήθηκε έναντι μόλις 30.000 δολαρίων, κάνοντας ευτυχισμένο τον νέο ιδιοκτήτη του, ο οποίος δεν έχει εντοπίσει για την ώρα προβλήματα ή φθορές που να συμβαδίζουν με τη… σκληρή χρήση του αυτοκινήτου.