Αττική Οδός: Κλείνει η είσοδος από Λ. Κηφισίας - Η εναλλακτική διαδρομή


Δείτε για πόσες ώρες και προς ποια κατεύθυνση θα είναι αδύνατη η είσοδος στην Αττική Οδό, τόσο από τη Λ. Κηφισίας όσο και από την Κάντζα.

  • ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 17/4/2024

Εναλλακτικές διαδρομές θα πρέπει να ακολουθήσουν οι οδηγοί των οχημάτων που θα θέλουν να μπουν στην Αττική Οδό από την Λ. Κηφισίας αλλά και την Κάντζα το βράδυ της Τετάρτης 17 Απριλίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης, στην Αττική Οδό, θα ισχύσουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 της Τετάρτης 17/04/2024 έως τις 06:00 της Πέμπτης 18/04/2024, η είσοδος από την Κάντζα (Κόμβος 17), στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να εισέλθουν στην Αττική Οδό με κατεύθυνση προς Ελευσίνα από τον Κόμβο Παιανίας - Σπάτων (Κόμβος 18) ή από τον Κόμβο της Κάντζας στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο και να αναστρέψουν προς Ελευσίνα στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών Παιανίας (Σ.Ε.Α.).

  • Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 της Τετάρτης 17/04/2024 έως τις 06:00 της Πέμπτης 18/04/2024 η είσοδος από την Λ. Κηφισίας (Κόμβος 11), στην κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να εισέλθουν στην Αττική Οδό με κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο μέσω του Κόμβου της Λ. Κύμης (Κόμβος 10) ή του Κόμβου της Λ. Πεντέλης (Κόμβος 12).

Στην ανακοίνωση, η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Στην εταιρική ιστοσελίδα και στο Twitter/X υπάρχει συνεχής ενημέρωση όλο το 24ωρο για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν κατά τμήματα στην Αττική Οδό στο πλαίσιο των εργασιών βαριάς συντήρησης. Μέσω του site παρέχεται επίσης live εικόνα από 6 κάμερες τοποθετημένες σε κομβικά σημεία του αυτοκινητόδρομου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Τροχαία απέκτησε drones για να μειώσει την κίνηση - Σε ποιες περιοχές θα πετούν (video)

Γαλάτσι: Τα έργα του Μετρό «στενεύουν» τις Βεΐκου, Αγ. Γλυκερίας και Πρωτοπαπαδάκη για 6 μήνες

Ομόνοια: Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως τον Ιούνιο - Δείτε τι αλλάζει