Audi Q9: To νέο μέγεθος της πολυτέλειας


Η Audi πρόκειται να προσθέσει ένα ακόμα SUV στην γκάμα της, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσει το αντίπαλο δέος των BMW X7 και Mercedes-Benz GLS

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: X-TOM DESIGN
  • 8/1/2020

Ένα ακόμα SUV ετοιμάζεται να προσθέσει στην γκάμα της η Audi βλέποντας τους δύο βασικούς ανταγωνιστές της -Mercedes και BMW- να διεκδικούν την κορυφή της κατηγορίας με δύο προτάσεις που ξεχωρίζουν τόσο για τις επιβλητικές διαστάσεις του όσο και για τα στοιχεία πολυτέλειας που συναντά κανείς στο εσωτερικό τους.

Με λίγα λόγια η Audi προτίθεται εντός του 2020 να περάσει στην παραγωγή το Q9 το οποίο θα αποτελέσει την κορυφαία πρόταση ελευθέρου χρόνου στην ιστορία της.

Το Audi Q9 θα αντλήσει τις βασικές σχεδιαστικές του γραμμές από το αμέσως μικρότερο SUV της γερμανικής φίρμας (βλέπε Q8) φλερτάροντας και μάλιστα έντονα με τις αναλογίες ενός τετράθυρου coupe.

Άλλωστε και το εσωτερικό θα διαθέτει τετραθέσια διαμόρφωση, επιχειρώντας με αυτόν τον τρόπο να διασφαλίσει την άνεση των πίσω επιβατών.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία υβριδικών συνόλων κάτω από το καπό του μεγαλύτερου σε διαστάσεις SUV της Audi, όπως άλλωστε και την εξέλιξη μιας ηλεκτροκίνητης έκδοσης μετά και το λανσάρισμα του αυτοκινήτου το οποίο τοποθετείται χρονικά στο δεύτερο εξάμηνο του 2020.

Την αμέσως επόμενη χρονιά αναμένεται το νέο Audi TT,  το οποίο πρόκειται να αποκτήσει τέσσερις πόρτες εγκαταλείποντας οριστικά και αμετάκλητα τις αναλογίες ενός καθαρόαιμου coupe 2 2 θέσεων.

Η τέταρτη κατά σειρά γενιά του γενιά του αυτοκινήτου θα αποκτήσει μεγαλύτερες διαστάσεις και τέσσερις πραγματικές θέσεις στο εσωτερικό του, αντικαθιστώντας παρόμοιες υλοποιήσεις της σημερινής γκάμας της Audi, όπως το A5 Sportback.