Αυτή είναι η αγωνιστική Toyota GR Supra GT4!


Η ιαπωνική εταιρία παρουσίασε μία ακόμη concept εκδοχή της Supra. Αυτή τη φορά της αγωνιστικής έκδοσης προδιαγραφών GT4.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 1/3/2019

Με τόσα πρωτότυπα που έχει παρουσιάσει η Toyota για την Supra είναι λογικό κανείς να έχει μπερδευτεί κάπως. Για αυτό υπενθυμίζεται πως έχουν ήδη παρουσιαστεί οι GR Supra Racing και GR Supra Super GT και τώρα έφτασε η σειρά της Super GT4, η οποία εξελίχθηκε από την Toyota Motorsport στην Γερμανία.

H GR Supra GT4 βασίζεται στην Supra A90 δρόμου και οι διαφορές εντοπίζονται στο αεροδυναμικό body kit που περιλαμβάνει και την τεράστια πίσω φτερούγα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πρωταθλήματος. Στο εσωτερικό υπάρχει το κλασικό roll-cage και τα bucket καθίσματα, ενώ το ταμπλό έχει μείνει το ίδιο αλλά με διαφορετικό OMP τιμόνι.

Η πιο πρόσφατη αγωνιστική εκδοχή της Supra θα κάνει την πρώτη της επίσημη εμφάνιση την επόμενη εβδομάδα στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης. Οι Ιάπωνες σκοπεύουν στο μέλλον να παρουσιάσουν και άλλες racing εκδοχές, αλλά αυτή που πραγματικά ενδιαφέρει το αγοραστικό κοινό είναι η επερχόμενη Supra GRMN με άδεια κυκλοφορίας για τους δρόμους.