Αυτή είναι η σωστή Toyota Supra!


H Toyota Supra επιστρέφει στο προσκήνιο της επικαιρότητας χάρη στo ψηφιακό δημιούργημα του πολύπειρου Giulio Partisani.

  • 27/4/2020

Bertone, Ferrari, Jaguar, Land Rover, Honda. Αυτοί είναι οι σημαντικότεροι εργασιακοί σταθμοί στην πορεία του Giulio Partisani, ενός Ιταλού σχεδιαστή ο οποίος βάλθηκε να δημιουργήσει με την ψηφιακή του πένα την επόμενη ημέρα της Toyota Supra, η οποία ευτυχώς για όλους του απανταχού petrloheads, δεν θα θυμίζει σε τίποτα της σημερινή.

Βλέπετε η συνεργασία της Toyota με την BMW για την επιστροφή της Supra στις προθήκες της ιαπωνικής φίρμας άφησε σε πολλούς το αίσθημα του ανικανοποίητου, είτε γιατί προδιαγραφές του αυτοκινήτου δεν μπορούν να υποστηρίξουν την παρουσία του στον κορυφή της ευρύτερης κατηγορίας των sportscars είτε γιατί ο σχεδιασμός του δεν θυμίζει σε τίποτα τον θρυλικό πρόγονό του.

Σε ό,τι αφορά στον σχεδιασμό, το δείγμα γραφής του πολύπειρου Giulio Partisani έρχεται να βάλει τα πράγματα στη θέση του, αξιοποιώντας την πολύτιμη κληρονομιά του ιαπωνικού sportscar και υιοθετώντας στοιχεία που αν μη τι άλλο δηλώνουν και την αντίστοιχη πρόοδο στις τεχνικές προδιαγραφές του.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μια… ιταλική Toyota Supra δείχνει σαφώς πιο εντυπωσιακή από εκείνη που η γερμανο-ιαπωνική συμμαχία οδήγησε στη γραμμή παραγωγής, διατηρώντας τους ιερούς  σχεδιαστικού  δεσμούς με την εμβληματική A80 της δεκαετίας του 1990.