Αυτή η Chevrolet Impala Low Rider ανήκε στον Kobe Bryant


Με φουλ εξατομίκευση εντός και εκτός, ένα πολύπλοκο σύστημα ανάρτησης και ελάχιστα χιλιόμετρα είναι χάρμα οφθαλμών.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 27/1/2021

O εκλιπών Kobe Bryant είχε στην κατοχή του πολλά αυτοκίνητα αλλά αυτή η Chevrolet Impala είναι μάλλον το πιο ιδιαίτερο. Και όχι μόνο γιατί ήταν δώρο Χριστουγέννων από την γυναίκα του Vanessa, αλλά γιατί είναι και Low Rider. Το αυτοκίνητο πήγε το 2006 στην ειδικευμένη εταιρεία μετατροπών WCC (West Coast Customs) στην Καλιφόρνια, οι μηχανικοί της οποίας το έλυσαν πλήρως.

Στη συνέχεια το έβαψαν με ένα ειδικό χρώμα που φτιάχτηκε ειδικά για την περίσταση αποτελώντας μίξη μπλε και μωβ, αντικατέστησαν όλα τα κρύσταλλα και τις τσιμούχες και ανανεώσαν όλα τα στοιχεία από χρώμιο. Φυσικά αντικαταστάθηκαν και οι ζάντες από 13άρες με 10 ακτίνες της Dayton.

Το εσωτερικό επενδύθηκε πλήρως με λευκό δέρμα και κρύσταλλα Swarovski, ενώ οι ραφές και η μοκέτα είναι μπλε. Στο πορτμπαγκάζ υπάρχει ολόκληρη ηχητική εγκατάσταση με έναν ισχυρό ενισχυτή της Sony.

Η περισσότερο δουλειά έχει γίνει στην ανάρτηση με ένα ολοκληρωμένο υδραυλικό σύστημα με συνολικά τρεις αντλίες, τέσσερις διακόπτες και οχτώ μπαταρίες. Ο V8 των 5,4 lt αναπαλαιώθηκε και απέκτησε διπλή εξάτμιση, ενώ τα εμπρός ταμπούρα αντικαταστάθηκαν από υδραυλικά δισκόφρενα.

Η Chevrolet Impala του Kobe Bryant δεν είχε μόνο διάσημο ιδιοκτήτη αλλά και ελάχιστα χιλιόμετρα, περίπου 40.000, αν αναλογιστεί κανείς πως είναι 60 ετών. Η τιμή της στη δημοπρασία που θα πουληθεί αναμένεται να φτάσει ακόμα και τις 250.000 δολάρια.