Αυτή η Ferrari έσπασε το ρεκόρ διαδικτυακών δημοπρασιών


Μια λευκή Ferrari 275 GTB Long Nose αποτελεί το πολυτιμότερο αυτοκίνητο που πωληθεί σε διαδικτυακή δημοπρασία αλλάζοντας χέρια έναντι 3,08 εκατομμυρίων δολαρίων.

  • 14/8/2020

Ένα ρεκόρ έρχεται να προσθέσει στο ενεργητικό της η Ferrari. Όχι δεν σχετίζεται με τις επιδόσεις των υπεραυτοκινήτων της ιταλικής φίρμας ούτε για τις πωλήσεις της που ούτως ή άλλων ακολουθούν τα τελευταία χρόνια μια σταθερά ανοδική χρονιά, αλλά με την τιμή στην οποία πωλήθηκε μια λευκή Ferrari 275 GTB Long Nose.

Η εντυπωσιακή, ομολογουμένως, Ferrari της δεκαετίας του 1966 άλλαξε χέρια έναντι 3,08 εκατομμυρίων δολαρίων, ποσό που μπορεί να απέχει από τα 30 plus εκατομμύρια δολάρια μιας Ferrari 250 GTO, ωστόσο καθιστά τη συγκεκριμένη 275 GTB Long Nose το πολυτιμότερο τετράτροχο που έχει δημοπρατηθεί διαδικτυακά.

Μάλιστα η Ferrari 275 GTB Long Nose κατέρριψε το ρεκόρ μιας άλλης Ferrari και συγκεκριμένα μιας Enzo, η οποία πωλήθηκε έναντι 2,64 εκατομμυρίων δολαρίων.

Βλέπετε οι διαδικτυακές δημοπρασίες ιστορικών οχημάτων κερδίζουν συνεχώς έδαφος, μιας και οι τα φεστιβάλ που προσέλκυαν πλήθος κόσμου και αγοραστών δεν πραγματοποιούνται πλέον εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το πιο πιθανό, λοιπόν, είναι ότι σύντομα θα έχουμε ένα νέο διαδικτυακό ρεκόρ, καθώς στην «αγορά» των ιστορικών οχημάτων, τα 3 εκατομμύρια δολάρια θεωρούνται ένα μάλλον μικρό ποσό.