Αυτή η Ferrari F8 Tributo «ονειρεύτηκε» να γίνει rally car και το κατάφερε! (video)


Οι Ferrari συνήθως είναι για μεγάλους δρόμους και τέλειες συνθήκες. Όχι όμως κι αυτή η F8 Tributo, που αγοράστηκε για να γίνει ένα rally car και να γεμίσει χώματα.

  • ΦΩΤΟ: WhistlinDiesel / YouTube
  • 21/2/2023

Τα μοντέλα της Ferrari προορίζονται για δρόμους με τέλεια άσφαλτο και τέλειες συνθήκες. 

Για το δημοφιλή YouTuber WhistlinDiesel, πάντως, αυτό δεν ισχύει απαραίτητα.

Κι αυτό, διότι αγόρασε μία F8 Tributo, και αποφάσισε να τη χρησιμοποιήσει για να περάσει καλά σε μία διαδρομή off-road που ο ίδιος ετοίμασε.

Ξεκίνησε σπάζοντας μία πόρτα, που μαζί με τα περάσματα από ένα λασπωμένολόφο και μία στροφή 180 μοιρών με όπισθεν, έφεραν ορισμένες προειδοποιητικές ενδείξεις στο καντράν, που πάντως δεν αποθάρρυναν τον οδηγό και δεν κατέστησαν άχρηστο το όχημα.

Η συγκεκριμένη F8 Tributo αγοράστηκε από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη της το 2020, και είχε μόλις 4800 χιλιόμετρα στο οδόμετρο, για αυτό και κόστισε 400.000 δολάρια.

Μετά τα περάσματα από τις λάσπες και τα χώματα, το αυτοκίνητο καθαρίστηκε διεξοδικά, του πέρασαν προστατευτικό bubble, και έριξαν πάνω του σκάλες, εργαλίες, κώνους, ακόμα κι ένα ελαστικό, και άντεξε.

Όλα αυτά γίνονται προφανώς δίχως φόβο από τον WhistlinDiesel, που δεν ανησυχεί μήπως έχει νομικά μπλεξίματα με τη Ferrari όταν οι άνθρωποί της δουν τι έκανε στο ταλαίπωρο μοντέλο της.

Δείτε το σχετικό βίντεο: