Αυτή η La Ferrari μαγνητίζει τα βλέμματα και αδειάζει πορτοφόλια!


Αυτή η εντυπωσιακή La Ferrari, βαμμένη σε Giallo Triplo Strato, πωλείται στις ΗΠΑ για το αστρονομικό ποσό των 4,2 εκ. δολαρίων.

  • 26/7/2021

Η Ferrari La Ferrari κυκλοφόρησε το 2013, και ενώ η Scuderia δουλεύει ήδη πάνω στη διάδοχό της, υπάρχουν ακόμα αρκετές διαθέσιμες για αγορά, σαν αυτή των παρακάτω φωτογραφιών.

Ο λόγος για το μοντέλο του 2015, βαμμένο στο εκθαμβωτικό Giallo Triplo Strato, που έχει τεθεί προς πώληση από την Pagani Beverly Hills, για το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 4,2 εκ. δολαρίων, σχεδόν τα τριπλά από όσο αξίζει από την εταιρεία (στα 1,42 εκ. δολάρια). 

Στο οδόμετρο έχουν γραφτεί μόλις 217 χιλιόμετρα, πράγμα που δείχνει ότι έχει υποστεί ελάχιστη φθορά μέσα στα χρόνια. Το ίδιο αυτοκίνητο είχε δοθεί σε δημοπρασία το 2017, με 196 χιλιόμετρα.

Είναι μοναδική στο είδος, γιατί παρά το γεγονός ότι δεν είναι η μόνη La Ferrari βαμμένη στα κίτρινα, εντούτοις είναι η μοναδική με αυτή τη συγκεκριμένη απόχρωση, που ξεχωρίζει για την έντονη λάμψη της, αλλά και την αντίθεση με τις μαύρες ζάντες και τις λεπτομέρειες από ανθρακόνημα στο εξωτερικό της.

Εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει κι η καμπίνα, που πέρα από τις κίτρινες πινελιές στα καθίσματα και το ταμπλό, υπάρχουν και διάφορες τεχνολογικές ανέσεις, όπως είναι η συνδεσιμότητα με Bluetooth, αυτόματο κλιματισμό, σύστημα ήχου από την Harman/Kardon, και άλλα. 

Μηχανολογικά, το όχημα δεν έχει τροποποιηθεί καθόλου. Διαθέτει τον V12, ατμοσφαιρικό κινητήρα των 950 ίππων με το KERS, που αγγίζει τα 100 χλμ/ώρα σε κάτω από 3 δευτερόλεπτα, με τελική ταχύτητα τα 350 χλμ/ώρα.