Αυτό είναι το ανανεωμένο Nissan LEAF!


Η Nissan αποκάλυψε το ανανεωμένο πλήρως ηλεκτρικό LEAF, που έρχεται με πιο δυναμικό design, με νέες επιλογές χρωμάτων και περισσότερη τεχνολογία. Όλες οι αλλαγές.

  • 23/2/2022

Το Nissan LEAF στην τρέχουσα γενιά του παρουσιάστηκε το 2018 και έχει συγκεντρώσει την προτίμηση πάνω από 577.000 πελατών παγκοσμίως. Η Nissan θέλησε να του δώσει την απαραίτητη φρεσκάδα για να συνεχίσει την εμπορική του πορεία.

Το ανανεωμένο Nissan LEAF έρχεται με φρέσκια εξωτερική σχεδίαση και αποκτά νέα κλειστή και ενιαία πρόσοψη σε μαύρο χρώμα για τη μάσκα, μαζί με το νέο σήμα της Nissanστη γρίλια, τις ζάντες και το πίσω μέρος. Οι αλλαγές εμπρός συνεχίζονται και στα ανασχεδιασμένα φώτα, αλλά και τον προφυλακτήρα.

Επίσης νέες και με πολύ εντυπωσιακή σχεδίαση είναι οι ζάντες αλουμινίου 16 και 17 ιντσών, σε μαύρο χρώμα με λευκές άκρες. Οι πελάτες μπορούν πλέον να επιλέξουν μέσα από μια ανανεωμένη γκάμα χρωμάτων για το ανανεωμένο LEAF, με επιλογή ανάμεσα σε 6 διαφορετικά χρώματα αμαξώματος και 2 δίχρωμες two-tone επιλογές.

Η Nissan αναβάθμισε επίσης την τεχνολογική παλέτα του LEAF με την ύπαρξη της ομπρέλας των ασφαλείας, την λεγόμενη τεχνολογία ProPILOT, η οποία μπορεί να σταματήσει, να εκκινήσει το αυτοκίνητο και να διατηρεί αυτόματα σταθερή την απόσταση από το μπροστινό όχημα.

Παράλληλα, το καινοτόμο e-Pedal του Nissan LEAF παραμένει και εδώ, με το ηλεκτρικό μοντέλο της Nissan να μπορεί να επιταχύνει, να επιβραδύνει και σταματά μόνο με το πεντάλ του γκαζιού και χωρίς τη χρήση φρένου.

Επιπλέον, είναι αναβαθμισμένο και το σύστημα πολυμέσων NissanConnect που προσφέρει τη δυνατότητα συνδεσιμότητας μέσω Android Auto και Apple CarPlay. Μάλιστα, μέσω της εφαρμογής NissanConnect, ο οδηγός μπορεί πλέον να χειριστεί από απόσταση πολλές λειτουργίες του αυτοκινήτου όπως για παράδειγμα τον κλιματισμό.

Το ανανεωμένο Nissan LEAF αναμένεται στην Ευρώπη τον Απρίλιο και θα είναι διαθέσιμο με δύο εκδόσεις μπαταρίας, που προσφέρουν μέγιστη αυτονομία έως και 385 χιλιόμετρα. Ακόμα δεν είναι γνωστό πότε θα έρθει στην Ελλάδα.