Αυτό είναι το βασικό ηλεκτρικό της Audi!


Η γερμανική εταιρία πολύ σύντομα θα αποκτήσει ένα πεντάθυρο EV που θα αποτελέσει τον άμεσο αντίπαλο του BMW i3.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 15/1/2020

Όπως είναι λογικό κάθε νέο ηλεκτρικό μοντέλο που θα παρουσιάζεται από τον όμιλο VW θα το «υιοθετούν» και τα υπόλοιπα σήματα. Και αυτό επειδή για ευνόητους λόγους όλα τους έχουν την ανάγκη να εντάξουν στο στόλο τους ένα μοντέλο μηδενικών ρύπων.

Έτσι, πάνω στο ID.3 της Volkswagen η Seat θα παρουσιάσει προς τα τέλη του έτους ένα ανάλογο μοντέλο με τα δικά της λογότυπα και αν αυτό σας λέει κάτι μιλάμε για το El-Born. Το ίδιο θα κάνει και η Audi με την διαφορά πως το δικό της EV θα έχει ένα πιο upper class χαρακτήρα.

Ο οποίος θα αποτυπώνεται τόσο στην σχεδίαση με την χαρακτηριστική μάσκα της Audi, όσο και στο γενικότερο στιλ που θα ασπάζεται την πολύ πετυχημένη φόρμα των E-Tron. Επίσης, στο εσωτερικό θα υπάρχει διάχυτο το premium στοιχείο με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και τις πολλές οθόνες στο εσωτερικό.

Μάλιστα, ως ένα στοιχείο διαφοροποίησης και ως μια πρωτοπορία στα κόμπακτ EV θα μπορούσε προαιρετικά να υπάρχουν ψηφιακοί καθρέπτες. Κάτι που απουσιάζει από την εικαστική υπόθεση που κάνει ο σπεσιαλίστας στην επεξεργασία εικόνας Kleber Silva.

Στο σημείο αυτό να πούμε πως η Skoda ετοιμάζεται να παρουσιάσει πρώτη ένα ηλεκτρικό A-SUV (θα αποκαλυφθεί σε μερικές εβδομάδες) και αργότερα θα ακολουθήσουν στα σίγουρα και οι άλλες εταιρίες του ομίλου. Συνολικά το VW Group σκοπεύει από το 2021 μόνο στο εργοστάσιο στο Zwickau να κατασκευάζει 6 ηλεκτρικά μοντέλα.