Αυτό είναι το ισχυρότερο VW Golf όλων των εποχών


ΥΨΗΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ VW GOLF R Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΕΚΔΟΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ BEST SELLER.

  • ΠΗΓΗ: KDESIGN AG
  • 6/7/2020

Η στιγμή που το VW Golf πρόκειται να αποκτήσει την ισχυρότερη έκδοση παραγωγής στην ιστορία του δεν αργεί.

Η επανεμφάνιση του υπό εξέλιξη γερμανικού hot hatch στους ευρωπαϊκούς δρόμους, αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον για την έκδοση η οποία θα φέρει τα διακριτικά R και μαζί με αυτά έναν δίλιτρο κινητήρα βενζίνης απόδοσης 315 ίππων.

Αν, λοιπόν, επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, η παραπάνω επίδοση πρόκειται να χαρίσει στο Golf R να αντιπαρατεθεί με τις κορυφαίες προτάσεις της κατηγορίας, οι οποίες έχουν προ πολλού σπάσει το φράγμα των 300 ίππων.

Πέρα από τον ήδη γνωστό δίλτρο TSI, το νέο VW Golf R θα συνδυάζει το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα τετρακίνησης με ένα ημι-αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων, δίνοντας συνέχεια σε μια παράδοση αρκετών ετών.

Επί της ουσίας, το νέο VW Golf R θα ακολουθήσει το πρόσφατο παράδειγμα του T-Roc R, προσφέροντας έστω και προαιρετικά τη δυνατότητα στον υποψήφιο αγοραστή να αναβαθμίσει περαιτέρω τα εξοπλιστικά και όχι μόνο χαρακτηριστικά του, επιλέγοντας στοιχεία όπως το αναβαθμισμένο σύστημα εξαγωγής καυσαερίων από τον οίκο Akrapovic.

Κρίνοντας από το γεγονός ότι οι δοκιμές εξέλιξης του αυτοκινήτου έχουν περάσει στο τελικό στάδιο, το πιθανότερο είναι ότι η επίσημη πρεμιέρα του πρόκειται να πραγματοποιηθεί πριν το τέλος της χρονιάς, όταν και θα ξεκινήσει η εμπορική πορεία του στις μεγαλύτερες αγορές της γηραιάς ηπείρου.