Αυτό είναι το νέο πρόσωπο των Seat Ibiza και Arona


Η Seat έδωσε στο φως της δημοσιότητας τις πρώτες φωτογραφίες από τα ανανεωμένα Ibiza και Arona προαναγγέλλοντας την άφιξή τους μέσα στο 2021.

  • 6/4/2021

Η Seat οφείλει πολλά στα αυτοκίνητα πόλης που έχει κατά καιρούς εντάξει στο δυναμικό της. Οφείλει ακόμα περισσότερο στο Seat Ibiza, το οποίο καταφέρει να την εδραιώσει σε μια από της δημοφιλέστερες κατηγορίες της ευρωπαϊκής αγοράς.

Η είδηση, λοιπόν, ότι το γνωστό σε όλους Ibiza ανανεώνεται δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Από τη στιγμή, μάλιστα, που τον ίδιο δρόμο πρόκειται να ακολουθήσει και το Arona, το αστικών διαστάσεων SUV της Seat, τότε τα πράγματα… σοβαρεύουν.

Δίνοντας στο φως της δημοσιότητας μια αινιγματική φωτογραφία, η Seat μάς προσκαλεί στην πρεμιέρα των δύο αυτοκινήτων, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 15 Απριλίου.

Στη μία και μοναδική φωτογραφία καθώς και στο σύντομο video μπορεί κανείς να διακρίνει τις παρεμβάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στο ρύγχος του Seat Arona καθώς και στο πίσω τμήμα του αμαξώματος.

Σε ό,τι αφορά στο νέο Seat Arona, οι προβολείς ομίχλης έχουν τοποθετηθεί ψηλότερα συγκλίνοντας ταυτόχρονα προς το μέσο του προφυλακτήρα, την ίδια στιγμή που τα φώτα ημέρας τεχνολογίας LED τοποθετούν τη δική τους φωτεινή υπογραφή.

Αντιστοίχως, στο πίσω τμήμα του ανανεωμένου Seat Ibiza ξεχωρίζει η ονομασία του μοντέλου με τη χαρακτηριστική γραμματοσειρά, η οποία έρχεται από το μεγαλύτερο σε διαστάσεις Leon.

Για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες σε σχέση με τις τεχνικές προδιαγραφές των δύο αυτοκινήτων, αν και δεν αναμένονται ουσιαστικές αλλαγές. Σε κάθε περίπτωση, η επίσημη πρεμιέρα του είναι προγραμματισμένη για τις 15 Απριλίου, ενώ δεν αποκλείεται η διάθεσή τους και στην ελληνική αγορά να ξεκινήσει εντός του 2021.

Ακολουθήστε το Car Αnd Driver στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τον μαγικό κόσμο του αυτοκινήτου.