Αυτό είναι το νέο SsanYong Korando (Video)


Στην έκθεση της Γενεύης η κορεάτικη εταιρία θα παρουσιάσει την τέταρτη γενιά του μεγάλου SUV της.

  • 18/2/2019

Λίγες ημέρες πριν τα εγκαίνια της έκθεσης στην Γενεύη, η SsangYong έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες από τη νέα γενιά του Korando. 

Το μεγάλο SUV της εταιρίας αποκτά ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό αμάξωμα, με τα εμπρός φωτιστικά σώματα να κυριαρχούν στην εμφάνισή του και τα "νεύρα" στο πλάι να μειώνουν οπτικά τους όγκους και να δίνουν ένα πιο δυναμικό σχήμα. Εξίσου ενδιαφέρον είναι και το πίσω μέρος, με τα πολύ ιδιαίτερα φωτιστικά σώματα.

Στο σαλόνι η εταιρία ακολουθεί μία πιο techno προσέγγιση, την οποία ονομάζει Blaze Cockpit. Η κεντρική οθόνη του συστήματος multimedia είναι στις 12,5 ίντσες ενώ και ο πίνακας οργάνων είναι και αυτός μία οθόνη 9 ιντσών. Οι σχεδιαστές της επέλεξαν να ακολουθήσουν μία διαφορετική προσέγγιση μειώνοντας δραματικά τους διακόπτες από την κενρική κονσόλα. Ο χώρος των απσοκευών φθάνει στα 551 λίτρα ενώ θα διατίθεται μεταξύ άλλων και έξτρα ηλεκτρική πίσω πόρτα.

Σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη δεν έχει γίνει κάτι ακόμα γνωστό, εκτός από το ότι θα διαθέτει έναν νέο κινητήρα diesel στα 1,6 λίτρα, μάλλον με μεγαλύτερη ισχύ από τον υπάρχοντα με τα 116 άλογα. Μεγάλη έμφαση δόθηκε και στην ενσωμάτωση όλων των συστημάτων ασφάλειας και  υποβοήθησης του οδηγού, μεταξύ των οποίων το Lane Keep Assist, το Driver Attention Alert και το Safety Distance Alert.