Αυτό είναι το πιο «λαχταριστό» Mazda MX-5 του κόσμου (photos)


Η Mazda γιόρτασε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου παρουσιάζοντας ένα MX-5 RF που βασίζεται... στη σοκολάτα.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: MAZDA
  • 15/2/2023

Μπορεί η μέρα του Αγ. Βαλεντίνου να πέρασε, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί κανείς να φάει σοκολάτα οποιαδήποτε μέρα της χρονιάς. Η Mazda γιόρτασε τη χθεσινή μέρα με έναν ιδιαίτερο τρόπο, μετατρέποντας το αγαπημένο roadster όλων, MX-5 RF, σε ένα σοκολατένιο γλυπτό.

Η ιαπωνική εταιρεία δημοσίευσε φωτογραφίες του σοκολατένιου μοντέλου, και πράγματι φαίνεται πεντανόστιμο. Η Mazda φαίνεται να έδωσε ιδιαίτερη σημασία στη λεπτομέρεια, αφού μέσα στο κουτί συσκευασίας του αυτοκινήτου, έχουν τοποθετηθεί επίσης ξεχωριστά τα μέρη του, όπως για παράδειγμα οι τροχοί, τα καθίσματα, οι υαλοκαθαριστήρες, η ανάρτηση, το ταμπλό, ο σιγαστήρας, ακόμα και το σασί.

Κρίνοντας από το πως φαίνεται το όχημα σε σύγκριση με τα ολόκληρα κομμάτια σοκολάτας που φαίνονται σε μία από τις φωτογραφίες που ανέβασε η Mazda στα social media της, το σοκολατένιο MX-5 πρέπει να είναι αρκετά μικρό σε μέγεθος, όμως αυτό δεν το κάνει λιγότερο εντυπωσιακό.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι χρήστες, στα σχόλια κάτω από τη δημοσίευση της εταιρείας, «απαιτούν» την πώληση του σετ, όμως αυτό -δυστυχώς για εμάς, κι εκείνους- δε θα γίνει πραγματικότητα. Ένα τέτοιο σετ θα ξεπερνούσε κάθε άλλο αγιοβαλεντινίστικο δώρο που έχει λάβει ή δωρίσει ποτέ κανείς σε έναν λάτρη της αυτοκίνησης.

Το πανέμορφο σοκολατένιο MX-5 RF έρχεται, μαζί με τα ανταλλακτικά του μέρη, μέσα σε ένα μεταλλικό κουτί, τυλιγμένο με κορδέλα, και, σε αντίθεση με άλλα μοντέλα κλίμακας, πρέπει να διατηρείται σε δροσερό μέρος, αφού κινδυνεύει να λιώσει.