img

Test Drive: Mazda CX-5 Skyactiv-G 2.5 194 PS AWD - Δοκιμάζουμε το νέο premium SUV

Το CX-5 είναι παγκοσμίως το best seller της Mazda με πάνω από 3 εκ. πωλήσεις και αυτό δεν είναι τυχαίο. Δοκιμάζουμε την ανανεωμένη γενιά στην ισχυρότερη βενζινοκίνητη έκδοση. 5/6

Στην Ελλάδα το νέο Mazda2: Αναλυτικός τιμοκατάλογος και εκδόσεις (photos)

Διαθέσιμο στην ελληνική αγορά το εντυπωσιακό super mini που πλέον κατασκευάζεται από την Mazda στην Ιαπωνία. Οι δύο νέες ειδικές εκδόσεις που προστέθηκαν στη γκάμα του μοντέλου και η τεχνολογία που ενσωματώνει.

1/6

Test Drive: Mazda CX-30 e-Skyactiv X 186PS - Δοκιμάζουμε το compact ιαπωνικό SUV

Οι Ιάπωνες έχουν μια διαφορετική προσέγγιση των πραγμάτων και το CX-30 συνιστά ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα στην κατηγορία των SUV.

6/5

TEST DRIVE: Δοκιμάζουμε το εντυπωσιακό Mazda CX-60 PHEV 2.5 E-Skyactiv 327PS AWD

Η προέλευση εκτοξεύει την ποιότητα κατασκευής και την αξιοπιστία του πρώτου plug-in hybrid –και δεόντως πολυτελούς– μοντέλου της Mazda στα ύψη. Και είναι αυτό το χαρακτηριστικό, σε συνδυασμό με το πακέτο υψηλής τεχνολογίας, που συνοδεύει το CX-60, που κυρίως θα συγκινήσει τους λάτρεις της ιαπωνικής σχολής.

25/12

Mazda 3 e-SKYACTIV-G 150PS - Δοκιμάζουμε το σοφιστικέ ιαπωνικό μικρομεσαίο

Με ένα αισθητικό, κατασκευαστικό και μηχανολογικό υπόβαθρο που ξεπερνά κλισέ, το Mazda 3 σε κάνει να υποκλίνεσαι στην ικανότητά του να σε υπνωτίζει με τα θέλγητρά του.

16/10

Test Drive: Mazda2 1.5 Homura - Δοκιμάζουμε την κορυφαία έκδοση του ιαπωνικού supermini

Το Mazda2 μόνον άγνωστο μοντέλο δεν είναι για την ελληνική αγορά. Δίχως υπερβολή, από τη στιγμή που εισήχθη στη χώρα μας έγινε δεκτό με ιδιαίτερη ζέση από τους λάτρεις της ιαπωνικής μάρκας.

8/10
ΔΥΟ ΝΤΙΖΑΪΝΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΑ SUPERMINI

Citroen C3 Saint James vs Mazda 2 Homura: Δύο ολοκληρωμένα supermini

Δύο supermini με διαφορετική καταγωγή και φιλοσοφία 'βάζουν τα καλά τους' και φοράνε πολύ πλούσιο εξοπλισμό για τις ανάγκες των δύο εξοπλιστικών εκδόσεων της δοκιμής μας. Πόσο διαφορετικά είναι τα πλούσια εξοπλισμένα Citroen C3 Saint James και Mazda 2 Homura;

20/11

Mazda CX-50 2022: Γεννημένο στην Αμερική

Η Mazda North America παρουσιάζει το Mazda CX-50, το πρώτο μοντέλο που θα κατασκευάζεται από το νέο εργοστάσιο των Ιαπώνων στην Αλαμπάμα. Όλες οι λεπτομέρειες που γνωρίζουμε έως τώρα.

16/11
TEST DRIVE: MAZDA 2 G90 1.5 90PS

Δοκιμάζουμε το πανέμορφο και ποιοτικό Mazda 2 G90 1.5 90PS

Ένα αυτοκίνητο σπάνιο για τα κόντρα στοιχεία που φέρει αλλά τόσο, μα τόσο ολοκληρωμένο και ομοιογενές.

13/8
TEST DRIVE MAZDA 3 HATCHBACK 2.0 E-SKYACTIV X 186 PS

Δοκιμάζουμε το αναβαθμισμένο Mazda 3 Hatchback 2.0 e-Skyactiv X 186 PS

Το Mazda 3 ανανεώθηκε σχετικά, τόσο σε ό,τι αφορά στη μηχανολογική ουσία του όσο και αναφορικά με την εικόνα του. Η αύξηση της ισχύος και η μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και του διοξειδίου του άνθρακα ήταν το ζητούμενο, κάτι που το κάνει να εξαιρείται τελών κυκλοφορίας στη χώρα μας.

12/6
TEST DRIVE KIA E-SOUL VS MAZDA MX-30 E-SKYACTIV

Συγκρίνουμε τα Kia e-Soul 204 PS και Mazda MX-30 e-Skyactiv 145 PS

Σε περιοχές όπως η Μελανησία, οι ιθαγενείς ανέπτυσσαν 'λατρείες φορτίου', βλέποντας αγαθά να έρχονται μέσω λιμανιών και αεροδρομίων. Εδώ πάλι, το -ακόμα άγνωστο στους πολλούς- αγαθό που εμφανίζεται σε αφθονία το τελευταίο διάστημα είναι τα ηλεκτρικά οχήματα. Μήπως ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να πιστεύουμε σε αυτά;

28/5
TEST DRIVE 2021 MAZDA CX-30 E-SKYACTIV X 186 PS

Δοκιμάζουμε το ανανεωμένο Mazda CX-30 e-Skyactiv X 186 PS

Το να επιλέγεις SUV τη σήμερον ημέρα είναι μια διαδικασία-σπαζοκεφαλιά. Ευτυχώς, υπάρχουν αυτοκίνητα που ξεχωρίζουν, όπως το Mazda cx-30.

9/5
TEST DRIVE | MAZDA CX-30 SKYACTIV X 2WD

Δοκιμάζουμε το Mazda CX-30 SKYACTIV X των 180 PS

Η Mazda καταθέτει τη δική της πρόταση στην κατηγορία των compact SUV, που ξεχωρίζει για την κομψότητα αλλά και τον εξελιγμένης τεχνολογίας κινητήρα που ενσωματώνει.

8/3
TEST DRIVE: MAZDA CX-30 SKYACTIV-D 1.8

Δοκιμάζουμε το Mazda CX-30 στην έκδοση diesel του 1.8 λίτρου

Ένα πανέμορφο, ιαπωνικό SUV με πολλές χάρες σε σχεδιαστικό και οδηγικό επίπεδο αλλά και με μερικά... φάουλ.

31/10
TEST DRIVE: HONDA CIVIC VS MAZDA 3

Συγκρίνουμε το Honda Civic 1.5 V-TEC Turbo με το Mazda 3 2.0 SkyActiv-X

Οι Ιάπωνες φαίνεται να επιστρέφουν στη μικρομεσαία κατηγορία με τρόπο που δείχνει ότι ξεπέρασαν κάποια από τα περιθώρια τα οποία οι ίδιοι επέλεγαν να ορίζουν μέχρι πρότινος.

24/8
MAZDA | MX-5

Τι έχει αλλάξει στο ανανεωμένο Mazda MX-5

Ένα νέο ξεκίνημα πραγματοποιεί το Mazda MX-5 στην ελληνική αγορά μετά και τις αναβαθμίσεις ουσίας που δέχθηκαν οι προδιαγραφές του.

4/6
TEST DRIVE MAZDA 3 HATCHBACK 1.8 SKYACTIV-D 116 PS

Δοκιμάζουμε το πολυαναμενόμενο Mazda 3 Hatchback 1.8 Skyactiv-D 116 PS

Το Μazda 3 είναι το μοντέλο που κλέβει την παράσταση στον δρόμο και στη μικρομεσαία κατηγορία και σε γεμίζει συναισθήματα.

26/4
TEST DRIVE MAZDA 6 SEDAN 2.2 SKYACTIV-D 184 PS AUTO

Δοκιμάζουμε το κομψότατο και ποιοτικό Mazda 6 Sedan 2.2 Skyactiv-D 184 PS Auto

Σίγουρα διαφορετικό στην κατηγορία των τετράθυρων οχημάτων, το Mazda 6 Sedan δείχνει με σαφήνεια την ταυτότητα της ιαπωνικής εταιρείας και σε κάνει να προβληματίζεσαι επειδή οι πωλήσεις των αυτοκινήτου αυτού του τύπου έχουν περιοριστεί σημαντικά.

2/4
TEST DRIVE MAZDA 2

Δοκιμάζουμε το Mazda 2 1.5 Auto 90 PS

Η επιθυμία των μηχανικών της Mazda να επιβληθούν έναντι των ανθρώπων του marketing είναι διαρκής. Ποιος κερδίζει; Ας το δούμε στην περίπτωση του πιο μικρού μοντέλου της γκάμας.

15/1
TEST DRIVE MAZDA CX3 1.8 SKYACTIV DIESEL 115PS 2WD

Δοκιμάζουμε το Mazda CX3 1.8 SkyActiv diesel 115PS 2WD

Μια εταιρία με έδρα την εμβληματική Χιροσίμα που για να επιζήσει έπρεπε να σταματήσει να παράγει φελλούς και να ξεκινήσει να δημιουργεί εργαλεία και αυτοκίνητα είναι ένα τρανό παράδειγμα πείσματος, οράματος και πάνω απ' όλα διάθεσης να προσφέρει κάτι μαγικό: αυτοκίνητα που να χαίρεσαι να οδηγείς.

3/12
2019 TEST DRIVE MAZDA 2

Δοκιμάζουμε το Mazda 2 1.5 SkyActiv-G 90 PS

Ένας ατμοσφαιρικός κινητήρας 1,5 λίτρου, ένα αριστοτεχνικά ζυγισμένο πλαίσιο και μια κατασκευή υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών ανοίγουν έναν νέο δρόμο προς την κορυφή.

23/11
MAZDA 3 SKYACTIV-G 2.0 M HYBRID 122 PS | TEST DRIVE

Δοκιμάζουμε το νέο Mazda 3 Skyactiv-G 2.0 M Hybrid 122 PS

Η επιστροφή της Mazda στην ελληνική αγορά σηματοδοτεί την έλευση ενός εξαιρετικά ικανού και τεχνολογικά προηγμένου συνδυασμού στην κατηγορία των μικρομεσαίων hatchbacks. Σας παρουσιάζουμε το ξεχωριστό Mazda3.

4/10
MAZDA 3 2019

Σε πρώτο πλάνο το νέο Mazda 3 (video)

Στο Los Angeles πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς 3 που κερδίζει τις εντυπώσεις με το δυναμική σχεδίαση και τους νέους κινητήρες.

28/11

Hyundai i20 1.2 Vs Mazda 2 1.3: Θάρρος ή αλήθεια;

Mε νέο όνομα και εμφάνιση, έρχεται ολοκληρωμένος ο αντικαταστάτης του Getz και διαθέτει τη δυναμική που προϊδεάζει θετικά για το μέλλον του. Και μόνον που το συγκρίνουμε, με μια από τις κορυφαίες πρότασεις στην κατηγορία του, είναι για τη Hyundai επιτυχία.

28/4

Opel GT - Mazda CX7: Πριν, μετά και ανάμεσα

Αυτό που θα διαβάσετε δεν είναι άλλο ένα συγκριτικό. Δεν είναι καν αντιπαράθεση. Είναι μια αυτοκινητική... ενατένιση στη ζωή ενός άντρα. Θα μπορούσε να είναι και μιας γυναίκας, δεν θα χαλάσουμε τις καρδιές μας με το καλημέρα.

14/12