Αυτό είναι το "ψηφιακό" εσωτερικό της νέας Skoda Octavia


Τα σκίτσα από το εσωτερικό της νέας Skoda Octavia αποκαλύπτουν την προσαρμογή της δημοφιλούς μπερλίνας στα σύγχρονα τεχνολογικά δεδομένα.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 6/11/2019

Στην ψηφιακή εποχή περνά και επισήμως η Skoda Octavia μετά και την αποκάλυψη των πρώτων σκίτσων από το εσωτερικό της τέταρτης κατά σειράς γενιάς του αυτοκινήτου.

Λίγες ημέρες πριν το επίσημη πρώτη της νέας Octavia, η Skoda θέλησε να μοιραστεί μαζί μας μερικά σκίτσα από το εσωτερικό του αυτοκινήτου αναδεικνύοντας την προσπάθεια που έχει καταβληθεί ώστε η δημοφιλής μπερλίνα να ακολουθήσει τα τεχνολογικά δρώμενα της εποχής.

Η προσοχή όλων, λοιπόν, στρέφεται στον ψηφιακό πίνακα οργάνων καθώς και στην κεντρικά τοποθετημένη οθόνη αφής, το μέγεθος της οποίας θα φτάνει έως και τις 10 ίντσες.

Στο πλήρως ψηφιακό περιβάλλον του πιλοτηρίου προσθέστε το πλήρως ανασχεδιασμένο τιμόνι με τις δύο ακτίνες καθώς και τον κομψό επιλογέα του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων, ο οποίος ακολουθεί το σχεδιαστικό παράδειγμα του νέου VW Golf.

H πρεμιέρα του αυτοκινήτου είναι προγραμματισμένη για τις 11 Νοεμβρίου συνεπώς τις αμέσως επόμενες ημέρες θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για την τέταρτη κατά σειρά γενιά της Skoda Octavia και των προδιαγραφών της.