Αυτό το Airstream είναι το κατάλληλο τροχόσπιτο για εργασία και χαρά!


Όπως μαρτυρά και η ονομασία του μοντέλου, Flying Cloud 30FB Office, διαθέτει μέχρι και γραφείο για απομακρυσμένη εργασία.

  • 3/2/2021

Με σήμα κατατεθέν το χαρακτηριστικό σχήμα και την ασημένια βαφή τα τροχόσπιτα τύπου Airstream είναι από τα πιο διάσημα στον κόσμο και από τα δημοφιλέστερα στις ΗΠΑ. Και επειδή η πανδημία καλπάζει με αμείωτο ρυθμό ποτέ άλλοτε δεν ήταν πιο επίκαιρο το μοντέλο Flying Cloud 30FB Office που διαθέτει έναν ειδικό χώρο για γραφείο με θύρες USB και ξεχωριστό τροφοδοτικό.

Το μήκος αυτού του φανταστικού τροχόσπιτου είναι λίγο πάνω από τα εννέα μέτρα και όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω κάτοψη διαθέτει ένα ευρύχωρο living room με κουζινάκι, μια διπλή κρεβατοκάμαρα με ντουλάπες στα άκρα, τουαλέτα με ντουζιέρα και δίπλα το γραφειάκι που λέγαμε.

«Αυτή η νέα έκδοση αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας να είμαστε ευέλικτοι και να αντιδρούμε στις ανάγκες των καταστάσεων», λέει ο Bob Wheeler, Διευθύνων Σύμβουλος της Airstream. «Μάθαμε πολλά, όχι μόνο για την αναγκαιότητα συνδεσιμότητας και τις επιλογές για αυξημένη ισχύ, αλλά και για τη χαρά μιας βόλτας στην ύπαιθρο με το κλείσιμο του φορητού σας υπολογιστή».

«Το Flying Cloud έχει δει περάσει από πολλές αλλαγές από τότε που κυκλοφόρησε το 1949, αλλά ήταν πάντα μια δημοφιλής επιλογή για οικογένειες και ζευγάρια», δήλωσε ο Justin Humphreys, υπεύθυνος πωλήσεων στην Airstream. «Αυτή η νέα μονάδα κάνει μια μικρή αλλαγή σε μια ήδη εξαιρετική κάτοψη και μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Airstream σας. Προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία για να βγει κανείς έξω με την οικογένεια του και ταυτόχρονα να διατηρεί την επαφή του με την δουλειά του. Είναι το όνειρο της Airstream που έγινε πραγματικότητα».

Ιδανικό θα λέγαμε και εμείς αρκεί κάποιος να διαθέτει από 107.500 δολάρια για να αποκτήσει ένα Airstream Flying Cloud 30FB Office Travel Trailer. Ναι, τόσο ακριβό είναι…