Αυτό το βίντεο φέρεται να δείχνει τον ηθοποιό Michael B. Jordan να τρακάρει τη Ferrari του (video)


Βίντεο που «έπαιξε» σε τηλεοπτικό κανάλι των ΗΠΑ δείχνει μία Ferrari να έχει τρακάρισμα στο Χόλυγουντ, με οδηγό τον ηθοποιό Michael B. Jordan.

  • ΦΩΤΟ: KTLA 5/YouTube
  • 18/12/2023

Δεν είναι πρωτοφανές να βλέπουμε διασημότητες να οδηγούν πανίσχυρα, εξωτικά αυτοκίνητα και να καταλήγουν να τα τρακάρουν ή και να τα διαλύουν στα εξ ων συνετέθησαν.

Στο παρελθόν, ο Rowan Atkinson, γνωστός για την αγάπη του στα γρήγορα αυτοκίνητα (και την απέχθειά του για τα ηλεκτρικά), είχε διαλύσει τη McLaren F1 του δύο φορές.

Αυτό φαίνεται να συνέβη και με τη Ferrari 812 του Michael B. Jordan. Σε βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα από το κανάλι KTLA στις ΗΠΑ, ο ηθοποιός φέρεται να οδηγούσε το αυτοκίνητό του δίπλα σε μία άλλη Ferrari, όταν ξαφνικά χάνει τον έλεγχο και χτυπά ένα παρκαρισμένο Kia Niro, σε λεωφόρο της περιοχής του Χόλυγουντ στην Καλιφόρνια.

Δεν είναι γνωστό με τι ταχύτητα κινούνταν τα δύο οχήματα, αλλά από το βίντεο δε φαίνεται να είναι υψηλή. Πιθανώς ο διάσημος ηθοποιός να πάτησε το γκάζι απότομα και να έχασε το πίσω μέρος, με αποτέλεσμα να βρεθεί να χτυπά το «άτυχο» Niro.

Υπενθυμίζεται πως στην «καρδιά» της 812 βρίσκεται ένας κινητήρας V12 6,5 L με ισχύ 800 PS, όλη στον πίσω άξονα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μουσείο Αυτοκινήτου: Γνωρίσαμε τη θρυλική Dino 246 GTS - Μοιάζει με Ferrari αλλά δεν είναι (photos)

Αυτή η Ferrari F355 Berlinetta είναι μοναδική για έναν προφανή λόγο (photos)