Αυτό το Chevrolet Cavalier έγινε... σπίτι με στέγη και καμινάδα! (photos)


Ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου "project" είναι κάτοικος των ΗΠΑ και έχει βγάλει το ξεχωριστό δημιούργημά του προς πώληση στο Facebook Marketplace. Δείτε το ποσό που αξιώνει. 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: FACEBOOK MARKETPLACE
  • 12/10/2022

To Marketplace του Facebook αποτελεί συχνά μία ενδιαφέρουσα... ασχολία για σερφάρισμα στο Διαδίκτυο.

Εκεί θα βρει κανείς πολλές και παράξενες αγγελίες, αλλά κι εξαιρετικά πρωτότυπες - μία εξ αυτών είναι κι η συγκεκριμένη.

Ένα Chevrolet Cavalier του 1996 μετετράπη σε σπίτι - όχι απλά τροχόσπιτο, αλλά σπίτι, με στέγη, και καμινάδα!

Ο ιδιοκτήτης (και μετατροπέας) του βρίσκεται στο Hancock, μία μικρή πόλη στο Μέιν των ΗΠΑ, κοντά στα σύνορα με τον Καναδά.

Κι ενώ σχεδόν σίγουρα στην Ευρώπη αυτό το όχημα δεν θα έβρισε καμία χρησιμότητα όπως έχει μετατραπεί, στις Ηνωμένες Πολιτείες αποτελεί μία... ιδιαίτερη λύση για camping.

Το εξωτερικό από μόνο του μπορεί να τραβήξει τα βλέμματα, αλλά στο εσωτερικό είναι ακόμα πιο... ενδιαφέροντα τα πράγματα.

Μικρή σόμπα για θέρμανση, ακριβώς δίπλα στην θέση του οδηγού, ξύλο παντού, από το ταμπλό ως τους τοίχους, ξύλινες καρέκλες που θυμίζουν ελληνική ταβέρνα - κανονική καλύβα. Κι εύφλεκτη, θα έλεγε κανείς.

Ακόμα κι ορατότητα μοιάζει να είναι εξαιρετικά περιορισμένη, καθώς το αυτοκινούμενο σπίτι μοιάζει να έχει παράθυρα από οίκημα. 

Κι η τιμή αυτού; 2000 δολάρια, για να μπορείτε να το πάρετε για ψάρεμα ή και για camping (μόνοι σας, καθώς δε φαίνεται να υπάρχει χώρος και για άλλον άνθρωπο).

Πηγή: Facebook Marketplace