Αυτό το Honda Civic πήρε το πλύσιμο που του άξιζε (video)


Αυτό το Honda Civic, ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του οποίου πέθανε μέσα σε αυτό από καρδιακή προσβολή, χρειάστηκε ένα καλό πλύσιμο για να θυμίσει ξανά κανονικό αυτοκίνητο.

  • ΦΩΤΟ: The Detail Geek - YouTube
  • 29/5/2023

Όλοι γνωρίζουν τη σημασία των Honda Civic στην ιστορία της αυτοκίνησης, οπότε το να βλέπει κανείς ένα αντίτυπο σε κακή κατάσταση είναι τουλάχιστον αποκαρδιωτικό.

Για αυτό και το κανάλι του The Detail Geek στο YouTube παρέλαβε αυτό το παράδειγμα του 2009, για να το φέρει ξανά σε κανονική κατάσταση.

Υπάρχει μία τραγική ιστορία πίσω αυτό το όχημα. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του πέθανε μέσα σε αυτό από καρδιακή προσβολή, οπότε η σύζυγός του αποφάσισε να το πουλήσει όσο το δυνατόν ταχύτερα γινόταν.

Αυτό κι έγινε, με τους ανθρώπους του καναλιού να καθαρίζουν το εξωτερικό με πλυστικό ώστε να φύγει η συσσωρευμένη βρωμιά και το χώμα, επιτυγχάνοντας ένα καλύτερο αισθητικά αποτέλεσμα.

Στο εσωτερικό, η δουλειά ξεκινά από το πορτ μπαγκάζ, όπου κατοικοεδρεύουν ηλιόσποροι και περιττώματα αρουραίων, ενώ κάτω από τα καθίσματα που αφαιρέθηκαν, βρίσκεται μία φωλιά ποντικών. 

Κι η δουλειά αποκατάστασης των καθισμάτων ήταν αρκετά κοπιώδης, καθώς χρησιμοποιήθηκε καθαριστικό και βούρτα σε δράπανο για να φύγει η... μάκα.

Οι πόρτες καθάρισαν με ατμό, ενώ αντίστοιχη δουλειά έγινε και στο τιμόνι και τον επιλογέα των ταχυτήτων.

Με το τέλος του βαθέος καθαρισμού, το Civic καταφέρνει να μοιάζει σαν καινούριο.

Δείτε περισσότερα στο σχετικό βίντεο: