Αυτό το VW είναι πιο καθαρό κι από τα χέρια σου!


Η ορατή απειλή του Κορωνοϊού επιβάλλει να είμαστε σχολαστική με την ατομική υγιεινή. Το ίδιο και η κατάσταση ενός VW Jetta του 1989 στο οποίο κυριολεκτικά ντρέπεσαι να πατήσεις.

  • 23/3/2020

Αν μέχρι σήμερα νομίζατε ότι ήσασταν σχολαστικοί με τη συντήρηση και την καθαριότητα του αυτοκινήτου σας, τότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν έχετε γνωρίσει τον ιδιοκτήτη ενός υπεράνω κάθε υποψίας VW Jetta.

Όχι δεν πρόκειται για μια ειδική έκδοση ενός αυτοκινήτου που πέρασε και δεν ακούμπησε στις περισσότερες ευρωπαϊκές αγορές, ούτε φυσικά για old new stock που ξέμεινε στη βιτρίνα κάποιου φαλιρισμένου αντιπροσώπου αλλά για ένα μάχιμο τετράτροχο το οποίο μετρά ήδη 31 χρόνια ζωής.

Υπό άλλες συνθήκες, λοιπόν, το VW Jetta του 1989 θα περνούσε απαρατήρητο, όχι όμως και το συγκεκριμένο μιας η κατάσταση στην οποία βρίσκεται θα τη ζήλευαν πολλά σημερινά αυτοκίνητα.

Η σχολαστική συντήρηση την οποία δέχθηκε όλα αυτά τα χρόνια επέτρεψε στο μαύρο Jetta να διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση. Στο γερμανικό sedan δεν θα καταφέρεις να συναντήσεις ίχνος φθοράς, ενώ εξίσου σπάνιοι είναι και η σκόνη όχι μόνο στο εσωτερικό του αυτοκινήτου αλλά και στον χώρο του κινητήρα.

Το μαύρο VW Jetta με τα μόλις 21.000 χιλιόμετρα στο οδόμετρό του προσφέρεται προς πώλησε σε γνωστή πλατφόρμα διαδικτυακών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής με την αξία του τη στιγμή που γράφονται αυτές οι λέξεις να έχει φτάσει τις 13.000 δολάρια. Ποιος είπε ότι στα χρόνια του Κορωνοϊού δεν προκύπτουν ευκαιρίες;