Βόλος: Γιαγιά μπαίνει σε Subaru WRX STI 600 ίππων και... απογειώνεται! (video)


Η γιαγιά ζήτησε από τον εγγονό της να μην καθυστερήσουν γιατί ήθελε να επιστρέψει σπίτι και να ετοιμάσει το μεσημεριανό. Κάπως έτσι το πόδι βυθίστηκε στο γκάζι. Δείτε την αντίδρασή της.  

  • 27/3/2023

Όσοι από εσάς περνούν αρκετές ώρες ψάχνοντας videos στο Ελληνικό YouTube είναι σχεδόν σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα έχετε πέσει πάνω στο κανάλι των TechItSerious. Το «τρέχουν ο Αλέξης, ο Δημήτρης και ο Μιχάλης, τρία αδέλφια από τον Βόλο, που αγαπούν την τεχνολογία, τα video games και την ταχύτητα.

Στις αρχές Φεβρουαρίου ο Αλέξης έκανε ένα όνειρο ζωής πραγματικότητα. Απέκτησε το νέο του αυτοκίνητο, ένα Subaru WRX STI, το οποίο το έφερε στην Αθήνα σε εξειδικευμένο συνεργείο για να το ελέγξει πριν το πάρει στην κατοχή του. Δείτε το σχετικό video πατώντας εδώ.

Αφού πέρασε μερικές εβδομάδες με το «όπλο» των 600 ίππων, ο Αλέξης αποφάσισε να βάλει στη θέση του συνοδηγού την γιαγιά του και να την κάνει βόλτα. Η γιαγιά με το που έκατσε στο bucket κάθισμα φρόντισε να το ασημώσει και να ευχηθεί καλές βόλτες στον εγγονό της.

Στη συνέχεια προέτρεψε τον Αλέξη να μην πάνε πολύ μακριά γιατί ήθελε να επιστρέψει γρήγορα στο σπίτι και να ετοιμάσει το μεσημεριανό γεύμα. Αμέσως μετά ο Αλέξης βύθισε το πόδι στο δεξί πεντάλ και η γιαγιά, παρόλο που άρχισε να φωνάζει, έδειξε κατά βάθος να το απολαμβάνει. Άλλωστε έχουμε δει στο παρελθόν πολύ χειρότερες αντιδράσεις από ανθρώπους που βρέθηκαν σε αντίστοιχη θέση.

Δείτε την απολαυστική βόλτα της Ελληνίδας γιαγιάς με το Subaru WRX STI...

Πηγή: TechItSeriοus/YouTube