Bράβευση του Μιχάλη Στάμου για την πολυετή προσφορά του
Την προσφορά 45 χρόνων στην εμπορία και ενοικίαση αυτοκινήτων τίμησε πρόσφατα ο Σύνδεσμου Εμπόρων Εισαγωγέων Αυτοκινήτων βραβεύοντας ένα αξιόλογο, διακεκριμένο μέλος του, τον Μιχαήλ Στάμου.
-
6/10/2009
Την προσφορά 45 χρόνων στην εμπορία και ενοικίαση αυτοκινήτων τίμησε πρόσφατα ο Σύνδεσμου Εμπόρων Εισαγωγέων Αυτοκινήτων βραβεύοντας ένα αξιόλογο, διακεκριμένο μέλος του, τον Μιχαήλ Στάμου.
Ο Μιχαήλ Στάμου ίδρυσε το 1964 την «ΜΙΧ. ΣΤΑΜΟΥ Α. Ε.» εταιρία που δραστηριοποιήθηκε στον κλάδο της εμπορίας αυτοκινήτων και ανταλλακτικών, με τη γνωστή στους παλαιότερους έδρα στη λεωφόρο Συγγρού 47.
Παράλληλα συνεργάζεται με την «BUDGET INTERNATIONAL» στον κλάδο της ενοικιάσεως αυτοκινήτων, διαθέτοντας ένα στόλο 2.500 αυτοκινήτων.
Το 1998 μετεβίβασε την εταιρία «BUDGET» και δημιούργησε την πολύ γνωστή στις μέρες μας πρώτη ελληνική εταιρία μίσθωσης πολυτελών αυτοκινήτων «LUXURY CARS FOR RENT», η οποία αριθμεί σήμερα τον μεγαλύτερο στόλο πολυτελών αυτοκινήτων στην Ελλάδα.
Παράλληλα με την εμπορική δραστηριότητα ο Μιχαήλ Στάμου ανέπτυξε για πολλά χρόνια και συνδικαλιστική δράση και διατέλεσε αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Εμπόρων - Εισαγωγέων Αυτοκινήτων, ο οποίος και τον βράβευσε για την προσφορά του τόσο στην εμπορία αυτοκινήτων, όσο και στον Σύνδεσμο.
Το 1989 ο κ. Στάμου, ο οποίος θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες στο χώρο του αυτοκινήτου, βραβεύτηκε και από την «BUDGET» με τον Χρυσό Φοίνικα «EUROPEAN GOLD STAR FOR QUALΙTY» για την ποιότητα των υπηρεσιών του στην Ελλάδα.
Παράλληλα ο Μιχαήλ Στάμου δραστηριοποιήθηκε και στον ξενοδοχειακό χώρο, με δύο ιδιόκτητα ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας.
Η εταιρία «LUXURY CARS FOR RENT» είχε μια πολύτιμη συνεργασία με την Επιτροπή διεκδίκησης των Ολυμπιακών Αγώνων, διαθέτοντας πολυτελή αυτοκίνητα κατά την επίσκεψη στη χώρα μας της Επιτροπής Αξιολόγησης της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.
Για την άψογη συνεργασία η πρόεδρος της Επιτροπής κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου είχε κάνει ιδιαίτερη μνεία. Αλλά και στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 η εταιρία Στάμου, διέθεσε πληθώρα πολυτελών αυτοκινήτων για τις μετακινήσεις επισήμων παραγόντων και προσκεκλημένων της Ολυμπιακής Επιτροπής.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ