Brabus 600 Range Rover: Όταν η βρετανική πολυτέλεια συναντά τη γερμανική δύναμη (photos)


Η Brabus παίρνει ένα Range Rover P530 και το αλλάζει επίπεδο, κρατώντας και την πολυτέλεια που αυτό προσφέρει.

  • ΦΩΤΟ: Brabus
  • 17/8/2023

Η Brabus είναι γνωστή για τις μετατροπές και βελτιώσεις που κάνει σε μοντέλα της Mercedes, αλλά εδώ και καιρό έχει επεκταθεί και σε άλλες εταιρείες, με πιο πρόσφατη τη Land Rover.

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος πήρε το Range Rover P530 και το μετέτρεψε σε ένα τέρας ισχύος και άνεσης.

Το αποτέλεσμα ονομάζεται Brabus 600 Range Rover, με την εταιρεία να εξοπλίζει τον εργοστασιακό κινητήρα V8 4,4 lt με τα δύο turbo με το πακέτο Brabus PowerXtra 600, που αυξάνει την ιπποδύναμη του μοντέλου στα 600 PS, ενώ η ροπή αγγίζει πλέον τα 900 Nm.

Κάπως έτσι, το SUV μπορεί να κάνει τα 0-100 km/h μέσα σε 4,5 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h.

Αν θέλετε η 600 Range Rover να στέκεται πιο χαμηλά στον δρόμο, η Brabus εξοπλίζει το αυτοκίνητο με το πακέτο SportXtra που μειώνει το ύψος του κατά 2 εκατοστά, κάτι που -σύμφωνα με την εταιρεία- βελτιώνει την συμπεριφορά του αυτοκινήτου χωρίς να αφαιρεί από την ομαλότητα που αυτό προσφέρει σε κανονικές συνθήκες οδήγησης.

Φυσικά, η πιο χαμηλή ανάρτηση έχει σχεδιαστεί για να συνεργάζεται σε αρμονία με τα ελαστικά Continental SportContact6, διαστάσεων 295/35.

Σε επίπεδο αισθητικής, το νέοbody kit προσδίδει ένα πιο άγριο look (το ανθρακόνημα βρίσκεται σε αφθονία), με κάποια αεροδυναμικά στοιχεία, όπως ο νέος εμπρός προφυλακτήρας που βοηθά στη ροή του αέρα στις υψηλές ταχύτητας, καθώς κι ο μεγάλος πίσω διαχύτης.

Αν ενδιαφέρεστε για αυτό το πολυτελές και πανίσχυρο SUV, θα πρέπει να πληρώσετε το ποσό των 388.000 ευρώ.