Το Tesla Model 3 μεταμορφώνεται σε hatchback χάρη σε ανεξάρτητο σχεδιαστή (photos)


Το Tesla Model 3 «παντρεύτηκε» με την Alfa Romeo Giulietta kαι το αποτέλεσμα είναι άκρως ελκυστικό.

  • ΦΩΤΟ: THEOTTLE - YOUTUBE
  • 28/4/2024

Πριν μερικές εβδομάδες, έγινε γνωστό ότι η Tesla έχει βάλει στον «πάγο» τα σχέδιά της για μικρό, φθηνό ηλεκτρικό μοντέλο. Το Model 2 δε θα καταφτάσει εντός του 2025, όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά, αφού η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία φαίνεται να έχει στρέψει το ενδιαφέρον της σε έναν εντελώς διαφορετικό τομέα.

Ωστόσο, ο διάσημος ανεξάρτητος σχεδιαστής, Theottle, δημιούργησε κάτι που θα μπορούσε να παίξει τον ρόλο του μικρότερου και φθηνότερου μοντέλου στην γκάμα της εταιρείας: Η hatchback έκδοση του Model 3.

Ο σχεδιαστής έχει χρησιμοποιήσει το σχήμα του αμαξώματος της Alfa Romeo Giulietta ως βάση για το δημιούργημά του. Φυσικά, τα χαρακτηριστικά πίσω φώτα της «Ιταλίδας» έχουν αντικατασταθεί από τα πιο μοντέρνα LED φώτα του Model 3, όπως βέβαια κι άλλα μέρη της, όπως για παράδειγμα τα παράθυρα, ο διαχύτης κι ο τροχοί.

Στις εικόνες του Theottle, το πίσω μέρος του Model 3 θυμίζει κάπως και το τρέχον Mazda3, που παραμένει ένα από τα πιο εύκολα αναγνωρίσιμα hatchback στην αγορά.

Παρόλο που το συγκεκριμένο σχέδιο μοιάζει ιδιαίτερα ελκυστικό, το ενδεχόμενο να υπάρξει κάποια μελλοντική hatchback εκδοχή του Model 3 είναι πολύ μικρό, αν όχι ανύπαρκτο. Πάντως, αν ο Elon Musk αποφάσιζε να δώσει το «πράσινο φώς,» το πιθανότερο είναι ότι θα έκανε θραύση στην ευρωπαϊκή αγορά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Tesla: Φθηνότερο στην Ελλάδα το Model 3 - Δείτε τη νέα τιμή του

Tesla Model Y: Διαθέσιμη στην Ελλάδα η νέα, πισωκίνητη Long Range έκδοση (τιμές)

Το αυτοκίνητο που υπόσχεται επιτάχυνση 0-100 km/h σε λιγότερο από 1 sec