Chaos: Νέα αποκάλυψη για το ελληνικό hypercar των 3.000 ίππων


Το αυτοκίνητο που κατασκευάζει η Spyros Panopoulos Automotive αποκαλύπτεται σιγά-σιγά, αυτή τη φορά το πολύ ενδιαφέρον πίσω μέρος του.

  • 26/4/2020

Μέχρι σήμερα έχουμε δει κάποια τμήματα του Chaos, του ελληνικού hypercar με τους 3.000 ίππους που έχει δημιουργήσει αίσθηση. Η εταιρία Spyros Panopoulos Automotive που το ετοιμάζει, έδωσε μέσα από την σελίδα της στο Facebook ακόμα μία εικόνα, η οποία αυτή τη φορά μας δίνει μία πιο καλή γεύση για το πως θα είναι όλο το αυτοκίνητο.

Πρόκειται για ένα γενικό του πίσω μέρους, το οποίο είναι άκρως εντυπωσιακό και εξελιγμένο τεχνολογικά, καθώς τα δύο οριζόντια στοιχεία αποτελούνται από 45 στοιχεία LED το καθένα, ενώ υπάρχει και ένα κάθετο στοιχείο ανάμεσα στον διαχύτη που θυμίζει τα μονοθέσια της F1.

Το σχέδιο του αμαξώματος είναι πολύ εντυπωσιακό με το σχήμα του πίσω μέρους να δημιουργεί ένα μεγάλο V ανάμεσα στα φουσκωμένα φτερά τα οποία δίνουν ένα πολύ δυναμικό χαρακτήρα, και αφήνουν υπόνοιες για κάτι πολύ εξελιγμένο στον τομέα της αεροδυναμικής.

Υπενθυμίζουμε ότι το Chaos θα εφοδιάζεται με έναν twin turbo V10 των 4,0 λίτρων σε δύο εκδόσεις ισχύς, με 2.000 και 3.000 ίππους, και η κίνηση θα μεταδίδεται στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός διπλοσύμπλεκτου κιβωτίου 8 σχέσεων. Η επιτάχυνση θα είναι κάτω από τα 2 δευτερόλεπτα. 

Η παρουσίασή του αναμένεται για την έκθεση της Γενεύης το 2021 και όπως αντιλαμβανόμαστε για αρκετό καιρό ακόμα θα παίρνουμε μικρές δόσεις του αυτοκινήτου μέχρι την πλήρη αποκάλυψή του κάποια στιγμή.